Yves Rocher | Bodyscrub en Geurkaars Marvelous Berries

 

Yves Rocher heeft dit jaar 2 geuren in de kerstcollectie gestoken en één ervan is Marvelous Berries. Vandaag laat ik jullie de bodyscrub en geurkaars uit deze lijn zien. 


In de kerstcollectie van Yves Rocher mocht een scrub zeker niet ontbreken. Aangezien ik elke week minstens 1 keer een scrub gebruik was ik benieuwd naar de Bodyscrub uit de Marvelous Berries lijn.

De scrub bevat biologisch rietsuiker om dode huidcellen op milde wijze te verwijderen.  Daarnaast bevat de bodyscrub tal van natuurlijke grondstoffen zoals Karitéboter, Cranberry-extract, essentiële oliën van citrusfruit (Citroen, Sinaasappel), Munt en Litsea. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid gevoed wordt en gladder aanvoelt. Je huid ruikt ook nog eens heerlijk.

De structuur van deze scrub is veel vaster dan ik gewoon ben. Ondanks dat deze vast is kan je het product gemakkelijk uitsmeren. De scrubdeeltjes voelen heel mild aan en maken je huid lekker zacht. Er blijft zo een kleine film achter die je huid beschermt.


In diezelfde collectie zit ook een geurkaars en laat mij nu net gek zijn op geurkaarsen. Tijdens de feestdagen kan ik genieten van de geur van rode besjes. Deze kaars met veenbessengeur is niet te overheersend.

De bodyscrub bevat 150 ml en kost € 12,95. De geurkaars kost € 5,90 .

Gebruiken jullie vaak een scrub?

*ik heb deze producten ontvangen

Reacties

 1. wat grappig een kerstcollectie, vooral omdat je met scrub altijd wel langer doet dan alleen de kerstdagen. Het deurkaarsje lijkt me heel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee nooit, hoewel ik er wel het nut van in zie om je dode huidcellen weg te scrubben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke verpakkign en leuk dat hetin thema is, leuk om te geven. Al doe ik vaak eeuwen met zo'n pot en om het dan rond het voorjaar te gebruiken is ietwat gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne review en wat ziet de verpakkingen er leuk uit. Ik scrub eigenlijk nooit, heb best een gevoelige huid. En ben erg benieuwd naar de geur kaas. Heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zelden moet ik bekennen. ik krijg het wel eens en dan gebruik ik het wel. Maar het hoort niet tot mijn standaard douche -gebeuren.
  Geurkaarsen vind ik ronduit vreselijk, sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker zeg! Ik ben dol op scrubs en op geurkaarzen. Het design is ook mooi en lekker kerstig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er supermooi uit ook! Erg feestelijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Door deze post begin ik nu wel weer eens een bodyscrub te overwegen moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om weer eens een Yves Rocher blogpost te zien, ik was er altijd gek op in mijn tienerjaren. Gebruik zelf weinig scrub omdat mijn huid er van stuk gaat ^^ Geurkaarsen daarentegen vliegen er door hier, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt mij heerlijk kerst beauty product. Heerlijk zo verwennen met scrub en kaars in dezelfde lijn

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik het wel regelmatig, ik probeer toch wel een keer in de week. Vooral met het idee van dode huidcellen verwijderen en ingegroeide haartjes voorkomen. Ik heb niet het idee dat het een enorm groot verschil maakt, maar als ik het niet doe, is het misschien nog wel erger!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nice! Ik ben dol op kerstgeuren en deze klinkt super. Ik ben onwijs fan van scrubs, dus dit zou zeker wat voor mij zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik probeer juist met de kerstdag een ochtend in te plannen voor mezelf in de badkamer. Deze scrub lijkt mij daarbij heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Yves rocher is echt een fijn merk. Ik koop heel vaal daar. Deze scrub kende ik nog niet. Ik ga deze bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb ook een setje cadeau gedaan vorige week :) ik denk dat ik voor mezelf nog het kaarsje koop...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten