Superdrug | Foot Nourishing Sock Pack Tea Tree & PeppermintAf en toe vind ik het zalig om eens een voetmaskertje te doen. Zeker na een lange wandeling kan dat deugd doen. Bij Superdrug in Londen kwam ik er eentje van hun huismerk tegen en dat moest ik natuurlijk eens uitproberen. Het Foot Nourishing Sock Pack Tea Tree & Peppermint is een voetmaskertje met Vitamine E om de huid van je voeten te voeden en zacht te maken. Dit maskertje helpt ook wanneer je last hebt van droge, ruwe en gebarsten hielen.

Hoe gebruik je dit masker?

Haal het masker uit te verpakking en knip telkens het bovenste deel van het masker. Steek je voet in één van de maskers en plak het bovenste gedeelte dicht met het sticker. Laat het product 20 minuten intrekken en daarna verwijder je het masker. 
Mijn voeten voelden heel zacht aan na het maskertje. Het is eigenlijk ideaal voor als je een dagje flink gewandeld hebt of gewoon in de winter als oppepper. Het enige is dat als je het masker verwijdert je voeten vrij vochtig aanvoelen. Je kan het product natuurlijk nog wat inmasseren. Ik had wel voor de veiligheid een handdoek op de grond gelegd zodat ik het overtollige product gewoon kon afvegen. Ik vind het wel jammer dat ik maar 1 exemplaar gekocht heb want nu in de winter zou ik dat wel af en toe eens kunnen gebruiken.

Het masker is cruelty free en geschikt voor vegan en vegetariërs.

Het Foot Nourishing Sock Pack Tea Tree & Peppermint kost £1.99.

Gebruiken jullie voetmaskers?

Reacties

Bo zei…
Wat leuk zeg een voet masker. Nog nooit gedaan, ga het zeker eens proberen
Ik vind het handig dat je ze gewoon kunt aantrekken. Lekker eenvoudig om te gebruiken zo.
Kun je deze ook in NL vinden? Ik vind het echt ideaal als dit soort maskertjes zo'n 'hoes' hebben. Dan zou ik echt veel vaker een masker gebruiken, ook bijvoorbeeld voor handen!
Nee jammer genoeg niet, is een huismerk van de Superdrug keten in de UK. Maar er zijn nog merken die dergelijke maskers hebben, ook voor de voeten. Denk zelfs Douglas
D.Beauty zei…
Dit klinkt vast heel erg gezien ik blog over dit soort dingen maar een masker voor je voeten daar heb ik nog nooit van gehoord.

Mocht ik er een tegenkomen dan ga ik het zeker proberen want ik sta echt open voor dit soort leuke dingen!
Joanne zei…
Haha dat heb ik nog nooit gezien!
Dhini zei…
@Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl ik heb bij bigbazar gekocht
Dhini zei…
Wat toevalig heb ik twee footmasker gekocht bij bigbazar. Het lijkt precies op deze masker maar dan die van mij in groene sachet

http://dhini.nl
Ziet er tof uit! Inderdaad handig dat er zo'n hoesje omheen zit. In de winter ga ik weleens slapen met vaseline op m'n voeten en dan dunne sokken aan, dat werkt ook altijd heel lekker
beheerder byq zei…
dit is leuk!!!
en wat een geweldige prijs!
ik ga dit halen voor mij en me moeder gezellig met de kerst!
Kevin zei…
Wat grappig zeg een voetmasker. Ik ken wel dit soort gelijke dingen waarvan je voeten gaan schilfers krijgen en dat je daarna ook gladde voeten hebt
Custodia zei…
ziet er super gaaf uit, dat hoesje is echt handing. kan je het in NL kopen? zou graag willen proberen ...
Anoniem zei…
Wat grappig en leuk je foto's ik wil het ook weleens uitproberen
Eva zei…
Ik heb zoiets nog nooit gebruikt. Ik ga denk ik maar eens op zoek naar een voetenmasker want het klinkt wel heel fijn
Wat grappig, ik heb hier nog nooit van gehoord maar het klinkt wel lekker relaxed!
Eigenlijk nooit. Maar je brengt me wel op een idee.
Unknown zei…
Nog nooit aan gedacht om een voetmasker te kopen, daar ga ik eens verandering in brengen.
Unknown zei…
Klinkt super zacht voor je voeten, kan ik wel gebruiken
Lijkt me een fijn masker! Ik heb zelf een voetenbalsem met pepermunt gemaakt en die etherische olie is heerlijk voor de voetjes :-)
Moet je zeker eens doen dan. Zeker in de winter kan het goed doen.
oh ja heb dat ook al gedaan
Jammer genoeg niet, maar denk wel dat er van andere merken voetmaskers te koop zijn
Vind het heel leuk om af en toe eens te doen, zeker in de winter
Je moet het zeker eens uitproberen dan.
oh van welk merk? Wil ik ook wel eens proberen