Persoonlijk | Rui 1 jaar

 

Ik kan niet geloven dat het vandaag al de eerste verjaardag is van Rui. Het lijkt wel alsof hij gisteren geboren is. Waar is dat jaar naartoe? De tijd vliegt gewoon veel te snel voorbij.


Rui is echt zo’n gemakkelijk kind. Ok, hij vecht vaak tegen zijn slaap waardoor hij een beetje lastig kan zijn. Maar hij lacht altijd en naar iedereen. Het is zo’n lief kindje. We mogen echt van geluk spreken.

De laatste maanden is hij wel enkele keren ziek geweest. Eerst buikgriep, dan een keelontsteking en dan weer verkouden. Aerosollen vond hij in het begin niet zo leuk maar dankzij Bumba was dit snel opgelost. Dus een welgemeende dank u aan Bumba. Hahaha.

Intussen zijn er al 6 tandjes te voorschijn gekomen. Zo schattig om te zien. Ik heb wel de indruk dat hij er niet zo heel veel last van heeft. Gelukkig maar.

De laatste weken staat hij al stevig rechtop op zijn beentjes. Maar terug gaan zitten dat lukt nog niet, dan laat hij zich horen en moeten we hem gaan redden. Hahaha. We proberen af en toe eens om een paar stapjes te zetten maar dat vind hij niet echt leuk. Ach dat zal wel komen. Als ik zie hoeveel meer hij altijd kan op een week tijd zal dat binnenkort ook wel lukken.

Natuurlijk heeft hij nu de sint leren kennen. Op het werk was er een sintfeest en hij was totaal niet bang toen hij naar voor moest gaan maar denk dat hij nog niet echt snapte waar het allemaal om draait.


Vorige zondag hadden we een feestje voor zijn eerste verjaardag met de hele familie. Het werd een heus Bumba feestje. Hij kreeg superleuke kadootjes en mocht ook een stukje taart eten. Je moest hem eens zien smullen. Het is een echte zoetebek.

Ik heb nog geen idee of ik nog vervolgartikels over Rui ga schrijven. Wat denken jullie?

Reacties

 1. Gefeliciteerd Rui! Ik weet zelf nog hoe ik de eerste verjaardag beleefde, ik vond dat wat hoor, al een jaar moeder zijn. Nu was ik maandag alweer 10 jaar moeder. Geniet er van want het is zo waar, het gaat allemaal zo snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!! Wat een lief mannetje zeg. Wat gaat de tijd snel hè haha.. Zo te lezen hebben jullie al een leuk feestje gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met zijn eerste verjaardag! En een hele fijne dag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met Rui's eerste verjaardag. Wel echt leuk dat hij zo makkelijk is. Je kan echt ten volle genieten van de vele mooie momenten groot en klein. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De tijd gaat zo ongelooflijk snel! Het petekindje van mijn vriend is al 1,5. Het is bijna beangstigend hoe snel ze van pasgeboren baby naar pijlsnel rondlopende peuter gegaan is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met Rui`s eerste verjaardag

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd! Wat leuk he, zoveel ontwikkeling in zo'n korte tijd. Fijn dat jullie zo van hem kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dat hij zo'n prachtig blauw bloesje aan heeft. Dat staat meteen heel gekleed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd. Wat gaat zo'n jaar snel hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat! Gaat altijd snel he! Misschien iets te snel. Alvast de beste wensen voor 2018!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten