Op # December

 

Voor deze laatste keer dit jaar laat ik jullie zien welke producten deze maand in mijn prullenmand beland zijn. Ik kan nu al zeggen dat er heel wat maskertjes in steken. Kijk vlug verder als je wil weten wat er nog allemaal in zit.


Superdrug Foot Nourishing Sock Pack Tea Tree & Peppermint
Dit voetmasker kocht ik in Londen en vind het jammer dat er niet meer van gekocht heb. Mijn voeten voelden lekker zacht aan erna. Zo’n maskertje kan deugd doen na een lange wandeling.

Starskin 7-Second Morning Mask
Dit is een klein schijfje waarmee je over je hele gezicht gaat. Met de gebubbelde kant wrijft je 7 seconden over je gezicht, daarna ga je met de gladde kant nog eens over je gezicht zodat al het serum verdeeld is. Mijn gezicht voelde hierna heel goed aan maar denk niet dat het iets is wat ik elke ochtend zou doen want ik heb graag iets dat snel intrekt zodat ik mijn makeup kan aanbrengen.

Starskin Revamping Meltaway Lace Eye Mask
Denk dat dit toch wel het mooiste oogmasker is dat ik ooit gebruikt heb. Het voelt goed aan op de huid en mijn huid voelt erna gehydrateerd aan. Op de verpakking raden ze aan om het 1 tot 2 keer per week te gebruiken en daar vind ik het toch iets te duur voor.

Starskin Red Carpet Read Hydrating Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask
Het Red Carpet Read Hydrating Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask zorgt voor een hydratatie boost van de huid. Het bevat gefermenteerd, vitaminerijk kokosnootsap voor een intens gehydrateerde, soepele huid. Mijn huid voelde hierna heel zacht en gehydrateerd aan.

Starskin After Party Brightening Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask
Het Brightening Face Mask zorgt voor een energy boost waardoor uw huid weer een heldere uitstraling krijgt. Het verkoelende masker met krachtig vitamine C-complex en een herstellende kruidenmix geeft je huid weer een gezonde glow, een heldere teint en maakt je gelaat weer egaal. Ook hierna voelde mijn huid heel goed aan.

Face Love Reindeer Star Anise Face Mask
Dit is een masker uit de limited edition kerstlijn van Face Love. Deze variant met steranijs heeft een print van een rendier. Heel leuk. Het past goed aan en voelt ook aangenaam op het gezicht. Dit masker richt zich op de intensieve hydratatie en ik vond dat mijn huid ook zo aanvoelde. Daarnaast voelde mijn huid ook lekker zacht aan.


Kruidvat Koffiescrub Relaxing Vanilla
Het was de eerste keer dan ik een koffiescrub gekocht had en ben er heel tevreden over. Ondanks dat ik zelf geen koffie lust vind ik het wel lekker ruiken en dat doet deze scrub zeker ook. Mijn huid voelt lekker zacht aan na het gebruiken.

Balea Badparels
Deze badparels richten zich op de totale ontspanning van het lichaam. Deze variant heeft de geur van orchidee en vanille. Ik moet wel zeggen dat ik meer orchidee rook dan vanille. Mijn badwater kleurde mooi paars.

Treacle Moon Sweet Apple Pie Hugs Badschuim
Dit zakje is eigenlijk een sample dat je koopt om het schuim eens uit te proberen. Je giet het onder de kraan als het water loopt en je krijgt echt heel veel schuim. De geur was ook heel zalig.


Balea Vanille & Amandel Intensieve verzorging Conditioner
Deze lijn van het budgetmerk Balea vind ik heel goed. Mijn haar ziet er beter uit en voelt ook heel zacht aan.

L’Oréal Paris Elvive de Extraordinary Clay Conditioner
Dit is één van mijn favoriete producten voor het haar. Deze lijn zorgt ervoor dat mijn haar minder snel vettig wordt en het geeft ook meer volume.


Bioderma Micellair Water
Dit micellair water van Bioderma is 1 van mijn favoriete reinigingsproducten. Mijn huid voelt helemaal schoon aan na gebruik.

Comfort Zone Hydramemory Essence
Deze lotion breng je aan na het reinigen en mag je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Mijn huid voelde goed en gehydrateerd aan. Ik was heel tevreden over dit product. Met deze fles van 100 ml kon ik ook heel lang doen. Over het algemeen kan ik zeggen dat de producten die ik van dit merk al getest heb heel goed meegevallen zijn.

MUA Pro-Base Smooth, set & prime
Wie mijn blog een beetje volgt weet dat ik een project pan gedaan heb en deze primer was één van de producten die ik wou opgebruiken. Deze primer in vaste vorm is gemakkelijk uit te smeren en zorgt ervoor dat mijn make-up mooi blijft zitten. Het enige nadeel is dat het in een potje zit.

Rui heeft deze maand ook iets opgebruikt:


Zwitsal Shampoo
Deze travelsize maakt zijn haartjes schoon en laat ze ook lekker ruiken.

Filip heeft zoals elke maand ook enkelen producten opgebruikt:


Nivea Men 48h Anti-Transparant
De deo’s van Nivea Men zijn de favoriete deodoranten van Filip. Hij gebruikt ze in verschillende varianten. Hij gebruikt zowel de roller als de spuitbus variant.

Hebben jullie deze maand veel producten opgebruikt?

Reacties

 1. Dat zijn zeker een aantal maskertjes haha . Het voeten masker lijkt mij ook erg fijn. Doe ik veel te weinig een masker voor mijn voeten..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heerlijk al die maskers, zitten hele fijne tussen zoals dir star skins. Heb et kerst zelf een tea tree clay masker pot van the body shop gekregen waar ik echt naar uit kijk om uit te proberen. Mijn (kerst)man weet wel waar ik van hou haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd fijn om nieuwe producten te mogen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n masker 's ochtends zou mij ook te veel werk zijn en teveel tijd kosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je huid ook echt zachter voelde na een scrub met dat koffiemasker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Wat heb je een hoop opgemaakt. Nu ik die maskertjes zie liggen bedenk ik me ineens dat ik ook nog een aantal heb liggen! Die ga ik vanavond eens even aanbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een hoop maskertjes heb je opgemaakt. En Zwitsal ruikt altijd zooooo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je veel masker en scrub opgemaakt. Wat goed bezig.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oew lekker veel maskertjes! Bioderma is inderdaad erg fijn, is ook de enige micellair water waar ik niet heel heftig op reageer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Idd een hoop maskers maar wel erg lekker om te gebruiken. Ik probeer ook altijd een opgemaakte producten blog te maken maar maak te weinig op haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lekker dat je zoveel maskertjes hebt gebruikt. In het nieuwe jaar ga ik dat ook weer vaker doen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat micellair water van bioderma is inderdaad super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is een knappe hoeveelheid opgebruikte producten! Ik durf nooit zo goed maskertjes want mijn huid stelt zich soms zo aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten