FOTD | Christmas Eve


Wij vieren kerstavond met de hele familie gezellig bij elkaar. Die avond heb ik mijn natuurlijk ook opgemaakt en aangezien het al heel lang geleden is dat ik nog eens een look geplaatst heb ga ik dat vandaag nog eens doen met een overzichtje van alle producten die ik gebruikt heb.

Voor mijn look heb ik een mix van budget- en luxe make-up producten gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat mijn make-up er mooi uit gaat zien heb ik eerst een primer aangebracht. Deze keer gebruikte ik de High-Adherence Silicone Primer van The Ordinary. Daarna gebruikte ik nog een product van The Ordinary, namelijk de Coverage Foundation. Deze foundation dekt heel goed en zorgt ervoor dat mijn huid er toch natuurlijk uitziet. Mijn donkere kringen en rode vlekjes hier en daar verberg ik met de Lock-it Concealer Creme van Kat Von D. Hiervan heb ik nog geen review geschreven maar ik kan wel al zeggen dat deze goed dekt. Afpoederen doe ik met de Airbrush Flawless Finish in 2 Medium van Charlotte Tilbury.

Om mijn gezicht wat meer kleur te geven gebruikt ik Mineralize Skinfinish Natural in Compassion van MAC uit de Caitlyn Jenner collectie. Als highlighter gebruikte ik de Skin Frost Highlighter in Eclipse van Jeffree Star Cosmetics in samenwerking met YouTuber Manny MUA.

Voor mijn ogen ging ik deze keer voor het Lorac Upzipped Palette. Ik vind de kleurtjes zo mooi maar gebruik het veel te weinig. Vanaf nu ga ik dat toch meer doen. Op mijn wimpers gebruikte ik de Mascara Ultra-volume Sexy Pulp Extreme Black van Yves Rocher.
Op mijn lippen bracht ik de K.I.S.S.I.N.G Lipstick in Night Crimson aan van Charlotte Tilbury. Een mooi donker bessenkleurtje.


Als je op de roze links klikt kan je een review van de producten terugvinden.

Wat vinden jullie van mijn look? Welke makeupjes hebben jullie gebruikt? 

Reacties

 1. Het ziet er mooi uit! Ik heb zelf helemaal niks gebruikt. Nog niet eens dagcreme...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! ik ben helaas niet zo handig met make-up; een beetje eyeliner en mascara en af en toe lippenstift

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het bessenkleurtje is inderdaad heel erg mooi. Dekt goed! Ik zie het als een mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn plan was een mooie make up deze kerst, maar ben het gewoon vergeten. Dus had niet eens mascara op

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi palette de kleuren zien er ook mooi uit op je ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeh wat een mooie producten zie ik hier voorbij komen op je foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat prachtig beauty producten heb je. Mooi looks

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie look, echt leuke producten heb je hier geplaatst. Vooral die lipstick vind ik echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat oogschaduw palet en highlighter zien er prachtig uit, ik moet precies nog eens gaan make-up shoppen de komende dagen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruikelijk nooit een primer, alleen foundation. Zie je echt een groot verschil als je die wel gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie make up spulletjes, je heb er een prachtige look mee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten