Face Love | Limited Edition Christmas Maskers


Vorige week kwam ik bij Douglas superleuke limited edition kerstmaskers tegen van Face Love tegen en die moest ik natuurlijk eens testen. Ik heb meteen eentje van elke soort gekocht.



Santa Claus

Het bio-cellulose sheetmask Santa Claus geeft de huid een extra dosis vocht en is doordrenkt met een veganistische actieve vloeistof, die is gebaseerd op een natuurlijk kruidenextract en micro-zoetwateralgen. De waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen helpen de huid te verbeteren.

Snowman

Het Snowman sheetmask is verzadigd met een veganistische actieve vloeistof op basis van natuurlijk bessenextract en vlierbloesem. Op koude winterdagen zorgt de combinatie van actieve ingrediënten voor een kalmerende werking en hiernaast wordt de natuurlijke regeneratie van gestresseerde huid ondersteunt.

Reindeer

Het bio-cellulose sheetmask Reindeer geeft de huid dankzij waardevolle ingrediënten een verzachtende intensieve behandeling. Het masker is geïmpregneerd met een veganistische actieve vloeistof, die is gebaseerd op natuurlijk steranijs-extract. De combinatie van hyaluron, aloë vera en Japanse kamperfoelie hydrateert en kalmeert de huid intensief.

Penguin

Penguin is een bio-cellulose sheetmask dat geïmpregneerd is met een actieve vloeistof, die gebaseerd is op natuurlijk, gehydrolyseerd parel-extract. Het geeft de huid belangrijke mineralen, hydrateert ze intensief en verzorgt ze zijdezacht.



Vooraleer je de maskers aanbrengt zorg je ervoor dat je huid schoon en droog is. Haal het masker uit de verpakking en breng het aan met de witte beschermfolie naar buiten. Daarna mag je dit langzaam van boven naar onder verwijderen en zorg dat het masker goed op zijn plaats zit. Na 15 à 20 minuten mag je het masker verwijderen en het overblijvende serum kan je in de huid inmasseren.

De maskers zijn te koop bij Douglas en ze kosten € 4,99 per stuk. Nu was er een promotie van 2 voor € 8.

Kende jullie dit merk al?

Reacties

  1. Nee, ik ken het merk niet. Maar dat zal vast komen omdat ik nooit bij de Douglas kom.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vooral santa lijkt me heel lekker ruiken, maar vind het masker maar eng haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, wat super grappig dit. Die laatste foto had ik niet verwacht :-) Ik ben vooral benieuwd naar het masker met steranijs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat deze maskers speciaal voor de Kerst zijn. Zo zien ze er ook echt wel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, die laatste foto! Lijken me lekkere maskertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke maskers. Ze maken ook een leuk cadeautje onder de kerstboom

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat grappig maskers. Leuk voor als cadeautje. Lijken mij fijne masker

    http://dhini.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat zien de maskers er ontzettend schattig uit! Reindeer lijkt me wel wat om eens te proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha dat ziet er echt geinig uit. Ik zou het zelf niet gebruiken maar superleuk om als cadeau te geven!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten