Op # November


Ook deze maand zit mijn beautyprullenmand vol en vandaag laat ik jullie zien wat ik en de rest van het gezin opgemaakt heb.


La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux (review)
De huid onder mijn ogen was de laatste tijd heel droog en in de apotheek hadden ze de Toleriane Ultra Contour Yeux aangeraden. Ik heb dit sinds augustus elke dag s’ochtends en ’s avonds gebruikt en heb geen last meer gehad.

It Cosmetics Your Skin But Better™ CC Cream with SPF 50+ Full Coverage Color Correcting Cream +  Anti-Aging serum + Broad Spectrum Physical Only SPF 50+ (review)
Deze CC cream is één van mijn favoriete cc cream/foundations die ik ook gekocht heb. Dit product is heel dekkend. Zo jammer dat je er hier niet gemakkelijk aan kan geraken. Voor Europa is deze enkel te koop bij Selfridges maar die rekenen £ 15 verzendkosten aan en dat vind ik er een beetje over. Blijkbaar heb ik ook de populairste kleur want deze is altijd uitverkocht.

Nivea Invisible Summer for Black & white Anti-Transparant
Ook deze maand heb ik weer één van mijn favoriete deodoranten opgemaakt.

Baby Needs Wattenschijfjes
Deze wattenschijfjes van bij Action zijn groot en gemakkelijk. Je heb maar eentje nodig om je hele gezicht ermee te ontschminken. Als je ze ook eens wil testen moet je kijken bij de babyafdeling.


Lush Cloak of Invisibility Bath Melt
Deze Bath Melt kocht ik in Londen. Volgens de site is deze exclusief voor de UK. Het badwater zag roze met een beetje glitter in. Mijn huid voelde zacht aan na het nemen van een bad. Jammer dat er niet meer gekocht had want ze hadden veel soorten. 

Lush Candy Mountain Bubble Bar
De Lush Candy Mountain Bubble Bar is één van mijn favoriete bruisballen van Lush. De geur is echt zalig en deze bar geeft veel schuim ook al gebruik je er maar een stukje van.

Balea Douchegel Marsmallow
Ik ben gek op zoete geurtjes en deze douchegel van Balea ruikt lekker zoet, maar niet overheersend. Voor de rest doet de douchegel wat een douchegel moet doen.


Tangle Teezer (review)
Deze Tangle Teezer heb ik echt al jaren. Aangezien de haren alle kanten op beginnen te staan besloot ik om een nieuwe aan te schaffen. Nu ben ik voor een knalroze gegaan.

OGX Nourishing Coconut Milk Shampoo en Conditioner (review)
De OGX Nourishing Coconut Milk Shampoo en Conditioner had ik al eens eerder gekocht en was er heel tevreden over. Mijn haar voelde schoon aan en had wat meer volume.


Sephora Avocado Eye Mask (review)
Ik vind het leuk om af en toe eens een oogmaskertje te doen. Hierna voelt de huid onder mijn ogen weer fris en zacht aan. Van deze van Sephora ben ik heel tevreden.

Starskin Plumping & Hydrating Bio-cellulose Second Skin Lip Mask
Ik vind dit lipmasker helemaal niet handig om te gebruiken. Het zit verpakt tussen 2 laagjes en als je beide kanten wil verwijderen plooit het al dubbel en ook het aanbrengen ervan is helemaal niet handig. Ik vind hun maskers heel goed maar het lipmasker ga ik toch niet meer aankopen.

Hema Stroopwafel Masker (review)
Dit masker maakte mijn huid lekker zacht. Het enige nadeel van dit masker was dat het nogal vloeibaar was en het product van mijn gezicht druipte. Dat vind ik helemaal niet aangenaam.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask
Dit gelmasker helpt de droge, geïrriteerde huid te kalmeren, hydrateren en ontgiften. Het bevat botanische extracten van komkommer, papaja, kamille, ananas, suikeresdoorn, suikerriet, sinaasappel, citroen, blauwe bosbes en aloë vera. Je ruikt vooral de komkommer als je het masker aanbrengt. Het masker voelt fris aan op de huid. Na 10 minuten mag je het masker verwijderen en mijn huid voelde lekker zacht aan.

Balea Nosestrip
De neusstrip doet zijn wel zijn werk maar niet mijn hele neus was schoon. Voor de lage prijs dat deze strips maar kosten doen ze goed hun werk en ben er tevreden over.

Ook Filip heeft deze maand iets opgemaakt:


Balea Men Colourfull Beach Douchegel
Filip gebruikt bijna altijd een 2 of 3-in-1 product van Nivea maar ik besloot om deze goedkope versie van Balea eens mee te nemen en hij was er toch heel tevreden over.

Nivea Men 48h Protect & Care Deodorant
Filip gebruikt enkel de deodoranten van Nivea Men en is daar heel tevreden.

Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?

Reacties

 1. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Heerlijk, al die maskertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel toevallig heb ik laatst uit nood make-up reinigingsdoekjes opgemaakt, maar die lagen er al zo lang dat ze stonken en uitgedroogd waren haga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laatst had iemand het nog over een tangel teezer, ik heb dat nooit gebruikt maar zij zei dat het geweldig is. De Balea Douchegel Marshmallow lijkt me ook lekker, ik houd wel van zoet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik die bijna dagelijks, vooral als ik mijn haar gewassen heb. Geraak je veel gemakkelijker door je haar

   Verwijderen
 4. Bepaalde producten ken ik wel en bepaalde niet. En de shampoo en conditioner gebruik ik al niet. Ik doe alles wat met mijn haar te maken heeft met natuurlijke producten, en dan zal je zien dat je haar er veel beter uit gaan zien. Kijk op mijn website hoe dit allemaal gaat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien de producten die je hebt opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die wattenschijfjes zijn zo handig en de tangle teezer kan ik ook niet zonder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Komt er nu ook al bijna een moment dat al je producten op zijn? En dat er niets meer is om op te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee niet echt want er is altijd wel iets nieuws dat je wil uitproberen

   Verwijderen
 8. Wat leuk artikel, alle die maskertjes heerlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post! Ga aan de slag met de maskers!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De pinnetjes van mijn eerste Compact Styler van Tangle Teezer beginnen ook alle kanten op te staan, maar hij doet het nog goed! Ik heb in Praag ook neusstrips van Balea gekocht, maar moet ze nog proberen. Wat een zachte prijsjes allemaal!
  Je brengt me op het idee om m'n vriends opgemaakte producten ook op te nemen, alleen... Hij vindt het al raar dat ík mijn lege verpakkingen bijhoudt. Als hij het dan ook nog eens zélf moet doen... :'D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *bijhoud, dus. Ik maak er al dt-fouten door, haha!

   Verwijderen
  2. Hahaha, bij mij staat het mandje in de badkamer en hij weet intussen dat hij zijn lege producten er in moet smijten.

   Verwijderen
 11. wat zitten er leuke items bij, de tangle teezer is fijn hé, gebruik die ook

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De Tangle Teezer is echt een godsgeschenk :D Mooie empties, ik heb pas mijn eerste Starskin masker gekocht, ben er heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waw wat heb je veel productjes gebruikt! :-)
  De Tangle Teezer staat bij mij ook op mijn lijstje om te kopen. Daarnaast ben ik ook wel benieuwd naar de douchegel met marshmallow.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten