Benamôr | Jacaranda Mousturizing Handcream

 

Op Instagram kwam ik een tijdje geleden toevallig het merk Benamôr tegen. Ik vond de verpakkingen er heel leuk uitzien en aangezien het een Portugees merk is ging ik er naar op zoek tijdens mijn vakantie in Lissabon.


Benamôr is een huidverzorgingsmerk uit Lissabon en bestaat al sinds 1925. Jacarandá is genoemd naar een iconische boom in Lissabon met een paarse bloem die slechts enkele dagen tijdens de lente in bloei staat.

Jacaranda Mousturizing Handcream is een hydraterende handcrème, verrijkt met aloë vera en shea. Dankzij deze ingrediënten worden je handen goed gehydrateerd en beschermt. Aloë vera stimuleert de cellulaire regeneratie en herbouwt het weefsel.De verpakking ziet er wat retro uit. Vind het zelf een hele mooie verpakking.
De crème is gemakkelijk uitsmeerbaar, trekt snel in en plakt niet. Mijn handen voelen zacht en gehydrateerd aan. De geur is heel lekker maar niet overheersend.

De tube bevat 50 ml en kost € 5,90.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

 1. Ze bestaan als sinds 1925, jammer dat dit mooie merk mij nog niet heeft bereikt. Helaas is het dus niet verkrijgbaar in Nederland anders het ik het zeker wel gekocht. Ook ik vind namelijk de verpakking aantrekkelijk en een crème met aloë vera is altijd goed voor je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het merk niet. De verpakking ziet er zeker leuk uit. Jammer dat er zo lastig aan te komen is. Ik heb het nog nooit in een winkel gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat je tijdens je vakantie naar op zoek bent gegaan. Mooie verpakking ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik schrijf graag over producten waarover je op andere blogs niets ziet

   Verwijderen
 4. Wat goed dat je dat soort dingen onthoud! Ik vergeet t altijd en dan baal ik achteraf dat ik niet op vakantie ben gaan zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa, ik ken het! Ik koop het voor m'n oma, kan ik lekker haar handen insmeren. Vind ze heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ken het merk niet, maar ziet er lekker Oosters uit door de verpakking! Heel mooi en origineel voor een klein cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind handcreme altijd zo fijn, maar ik vergeet het ook vaak. Niet meer als ie er zo leuk uit denk ik:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mooie verpakking! Kende het merk niet 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit merk ken ik niet. Wat mooi verpakking.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Joh? Ik ben totaal van de handcremes maar deze inderdaad totaal onbekend. Klinkt als eentje die ik moet uitproberen dus!
  dank!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten