Benamôr | Jacaranda Mousturizing Handcream

 

Op Instagram kwam ik een tijdje geleden toevallig het merk Benamôr tegen. Ik vond de verpakkingen er heel leuk uitzien en aangezien het een Portugees merk is ging ik er naar op zoek tijdens mijn vakantie in Lissabon.


Benamôr is een huidverzorgingsmerk uit Lissabon en bestaat al sinds 1925. Jacarandá is genoemd naar een iconische boom in Lissabon met een paarse bloem die slechts enkele dagen tijdens de lente in bloei staat.

Jacaranda Mousturizing Handcream is een hydraterende handcrème, verrijkt met aloë vera en shea. Dankzij deze ingrediënten worden je handen goed gehydrateerd en beschermt. Aloë vera stimuleert de cellulaire regeneratie en herbouwt het weefsel.De verpakking ziet er wat retro uit. Vind het zelf een hele mooie verpakking.
De crème is gemakkelijk uitsmeerbaar, trekt snel in en plakt niet. Mijn handen voelen zacht en gehydrateerd aan. De geur is heel lekker maar niet overheersend.

De tube bevat 50 ml en kost € 5,90.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

Unknown zei…
Ze bestaan als sinds 1925, jammer dat dit mooie merk mij nog niet heeft bereikt. Helaas is het dus niet verkrijgbaar in Nederland anders het ik het zeker wel gekocht. Ook ik vind namelijk de verpakking aantrekkelijk en een crème met aloë vera is altijd goed voor je huid.
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ze verkopen het merk bij Babassu in Nederland zag ik
Ik ken het merk niet. De verpakking ziet er zeker leuk uit. Jammer dat er zo lastig aan te komen is. Ik heb het nog nooit in een winkel gezien.
Lodi zei…
Wat grappig dat je tijdens je vakantie naar op zoek bent gegaan. Mooie verpakking ook.
Unknown zei…
Wat goed dat je dat soort dingen onthoud! Ik vergeet t altijd en dan baal ik achteraf dat ik niet op vakantie ben gaan zoeken
Unknown zei…
Jaaa, ik ken het! Ik koop het voor m'n oma, kan ik lekker haar handen insmeren. Vind ze heerlijk!
natalie zei…
Ken het merk niet, maar ziet er lekker Oosters uit door de verpakking! Heel mooi en origineel voor een klein cadeautje!
Lisa zei…
Ik vind handcreme altijd zo fijn, maar ik vergeet het ook vaak. Niet meer als ie er zo leuk uit denk ik:)
Unknown zei…
Wauw mooie verpakking! Kende het merk niet 😊
Dhini zei…
Dit merk ken ik niet. Wat mooi verpakking.

http://dhini.nl
Joh? Ik ben totaal van de handcremes maar deze inderdaad totaal onbekend. Klinkt als eentje die ik moet uitproberen dus!
dank!
Ik heb het daar ook maar in 1 winkel gevonden
Ik schrijf graag over producten waarover je op andere blogs niets ziet
Ik vergeet het ook vaak hoor