Samples | Update #9

 

De voorbije maand heb ik weer wat samples uit mijn samplesdoos getest en vandaag laat ik jullie zien wat ik van die producten vind.



Lancôme Visionnare
Geavanceerde corrector die zicht richt op rimpels, poriën en de textuur  van de huid. Deze is gemakkelijk uit te smeren en voelt goed aan op de huid. Of het echt effect heeft kan ik natuurlijk niet zeggen na 1 keer te gebruiken.

Guerlain Abeille Royale
Dagcrème om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de huid te verstevigen. Na 1 keer te gebruiken kon ik natuurlijk nog geen verschil zien maar vond de crème goed aanvoelen op de huid. 

Dr. Jart + Ceramidin Liquid
Een verstevigingsserum met ceramiden die de huid langdurig hydrateerd. Het is geschikt voor de doffe droge huid.

Dr. Jart + Ceramidin Cream
Deze crème met ceramiden hydrateerd diep om zo de huid langdurig te kunnen voeden. Deze breng je aan na de Liquid. Mijn huid voelde heel zacht en gehydrateerd aan. 

Estée Lauder Revitalising Supreme +
Een crème met antiverouderingsingrediënten. Je mag deze zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken en is ideaal na een serum. 

Hourglass Veil Mineral Primer
Een hele zachte primer die gemakkelijk uitsmeert en je huid mat maken. Jammer dat deze zo duur is want ik vind dit echt 1 van de beste primers die ik al gekocht heb. 

Charlotte Tilbury Night Cream
Ze noemt het een Instant Beauty Sleep in a Cream Elixir. Ook deze creme is gemakkelijk uit te smeren en voelt goed aan. Ook hier is het de prijs waardoor ik de fullsize nog niet gekocht heb.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate
Deze gebruik ik echt al jaren. Mijn huid ziet er 's morgens goed uit en voelt zacht aan. 

Kiehl's Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate
Dit product versterkt de huid en vermindert de zichtbaarheid van poriën, 
de huid voelt gelift aan en gezichtscontouren worden meer gedefinieerd. Je brengt dit 2 maal per dag aan. Mijn gezicht voelde zacht aan. Voor echt resultaat moet je dit natuurlijk langer gebruiken. 

Garnier Ultimate Blends 3-in-1 Mask
Een haarmasker met kokosnootmelk en macadamia. Je kan het op 3 manieren  gebruiken. Als masker dat je achteraf uitspoelt, op nat haar zonder uitspoelen om je haar te ontwarren en zacht te maken en op droog haar om het zacht te maken. 

Yves Saint Laurent My Paris
Deze geur vond ik lekker ruiken maar iets te zwaar voor mezelf.

Gebruiken jullie één van deze producten? Hebben jullie samples gebruikt?



Reacties

  1. Ik ben totaal niet bekend met deze producten! Goh, even denken. Volgens mij was de laatste sample die ik gebruikte een crème van CÎME. Ik moet m'n samples en reisverpakkingen eens uitzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Kiehl's ook altijd zulke fijne producten hebben! Die monstertjes zijn bij mij ook zo op

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten