Favorieten Oktober


De maand is weer voorbij gevlogen en ik heb weer enkele leuke producten ontdekt en dingen gedaan. Benieuwd? Lees dan vlug verder.


Soap & Glory Speed Plump Miracle Moisture Sheet Mask
(review)
Dit masker is één van de beste sheetmasks die ik al getest heb. Het past goed aan. Er druipt geen product af. Mijn huid voelt zacht aan. Jammer dat het niet bij ons te koop is. Gelukkig had ik nog een back-up gekocht in Londen. 

The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter
(review)
Toen ik zag dat The Body Shop deze lijn ging uitbrengen was ik zo benieuwd naar de geur. Sommige vinden die geur iets te fel maar ik vind ze zalig. De body butter is minder dik dan de andere body butters maar ook deze smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Jammer dat deze lijn limited edition is. 

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer
(review)
Ik gebruik elke dag een primer voordat ik mijn make-up aanbreng. Deze van The Ordinary vind ik heel goed en heb ik ook al een back-up liggen. Het product smeert gemakkelijk uit en maakt je huid matter. Mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten. 

Londen
Begin oktober ben ik samen met mijn zus enkele dagen naar Londen geweest. Het was een leuke maar vooral vermoeiende trip. Ik kan wel zeggen dat we ongeveer 57 km gewandeld hebben op 4 dagen tijd. We zijn al vaak naar daar geweest en deze keer gingen we eigenlijk vooral om te shoppen. Mijn shoplog kon je al eerder deze maand voorbij zien komen.

Wat waren jullie favorieten de voorbije maand? Mag ook niet beauty-gerelateerd zijn.

Reacties

Hanneke zei…
Alles met vanille erin vind ik interessant! Zo'n heerlijke geur is dat.
natalie zei…
Heerlijke favorieten! De bodybutter van The Bod Shop vind ik ook echt heerlijk, zo'n warme en zoete geur; echt iets voor mij!
Wauw 57 kilometer gewandeld! Wie zegt dat shoppen en sightseeing niet gezond is : )
Unknown zei…
Wat een leuke favorieten. Ik heb toen ik in Londen was ook zo heerlijk kunnen shoppen.
Miriam zei…
Handig dat jij al het een en ander hebt uitgetest ;-) Die body butter klinkt goed!
Mooie favorieten! Ik kreeg deze maand geen genoeg van een vanillegeurkaars die ik van mijn moeder gekregen had. Heerlijk! Helaas nu op, dus maar snel weer een nieuwe zoeken :-)
Vanessa zei…
Leuke favorieten! Ik ben zo benieuwd naar de body butter van TBS.
Unknown zei…
Oehh die vanilla Pumpkin klinkt heerlijk! Past mooi bij dit seizoen :)
Unknown zei…
Die bodybutters van TBS zijn inderdaad ziek fijn! Vanille is niet echt mijn geur, maar past wel weer lekker in deze herfstige periode... Zal ook wel een beetje aan de zwangerschapshormoontjes liggen enzo. Leuk artikel!
Unknown zei…
Ik ben deze zomer naar Londen geweest en ga binnen een maandje terug! :-) Het boekje dat ik zie, staat ook nog op mijn lijstje. Een aanrader?
De Checkpad van gezinning; een handig apparaatje voor mijn dochter om 's ochtends al haar taken voor school te doen (aankleden, brood smeren, schoenen aan, tas/jas/sleutels pakken) voordat de iPad aan mag. Scheelt enorm veel ergernissen in de ochtend
Daphne zei…
Die body butter lijkt mij heerlijk! Ik ben gek op pompoen!
Die pumpkin body butter van de Bodyshop zie ik op veel blogs voorbij komen. Het lijkt me een fijn product en het ziet er leuk uit.
Dhini zei…
Mooi favorieten producten. Ik ben benieuwd naar soap and glory product

http://dhini.nl
Gemma zei…
Handige reviews!
Joni zei…
57 km, wowie! :) leuke favorietjes!
Samen met cocos is het mijn favoriete geur
Indd mijn voeten doen nog pijn hahaha
Moet je zeker eens proberen
oh dat ga ik onthouden voor als mijn zoontje ouder is
Ik schrijf er altijd in als ik nieuwe adresjes gevonden heb. Heb er van verschillende steden
Ik ben ook gek op vanillekaarsen