Event | Yves Rocher Christmas Event


Enkele weken geleden kreeg ik een uitnodiging voor een Kerstevent van Yves Rocher. Toen ik zag dat we een workshop giftwrapping gingen doen werd ik heel enthousiast.


Vorige week trok ik goed op tijd naar Antwerpen waar het event plaatsvond. We werden verwelkomt door Manon en kregen een drankje aangeboden. Het voelde een beetje raar om al op een warme dag in de kerstsfeer te zijn. Er stonden allerlei zoetigheden in kerstthema en we komen al kennis maken met de producten uit de kerstcollectie. En die geuren zijn helemaal mijn ding: White Vanilla en Marvelous Berries.

Kleine Sneak Peek
We werden in verschillende groepen verdeeld en ik mocht meteen gaan handletteren. We kregen een korte uitleg en dan mochten we zelf aan de slag om een kaartje te maken om aan ons pakje te hangen.Daarna gingen we giftwrappen. We hadden ervoor moeten doorgeven wat ons favoriete product was en dat stond klaar om in te pakken. Alleen jammer dat toen het onze beurt was er niet zoveel meer overbleef van al de leuke dingen die we hadden zien liggen bij het binnen komen, maar heb er toch iets leuks van proberen te maken.
Wat vinden jullie van mijn pakje?Ik vond het een superleuke avond en heb fijne mede-bloggers leren kennen die ik tot nu toe alleen kende van hun blog of sociale media.

We kregen ook nog een leuke goodiebag met producten uit de kerstcollectie. Daarvan mag je binnenkort reviews verwachten.

Bedankt Yves Rocher en Oona dat ik erbij mocht zijn.

Reacties

 1. Je pakketje is heel mooi geworden! En ik ken het gevoel, ik was twee weken geleden ook op een kerstevent. Eventjes helemaal in de kerststemming, compleet met kerstmuziek! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat zag het er daar allemaal ontzettend mooi uit. Ik ben dol op dit soort events waar zo veel tijd en zorg in zit. Het is zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf dat je naar een event van Yves Rocher bent geweest zeg! Toch nog leuk dat je workshops kon volgen, had ik niet verwacht :)
  En goodiebags zijn natuurlijk altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit! De kerstcollectie klinkt heerlijk. Ik vind het ook fijn dat Yves Rocher nu een adventskalender heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb enkele producten en de geuren zijn heel lekker, niet te overheersend

   Verwijderen
 5. Wat gezellig! Zowel om medebloggers te ontmoeten als om alvast helemaal in kerstsferen te komen :)
  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dit! Zag er echt uit als een super gezellig event!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten