Samples | Update #8

 


De voorbije maand heb ik weer heel wat samples uit mijn samplestock getest en vandaag laat ik jullie zien wat ik van deze producten vind.
Sisley Moisturizer met Cucumber
Deze dagcrème voelt en ruikt heel fris. Het product is gemakkelijk open te smeren en trekt snel in. Moesten de producten niet zo duur zijn denk ik wel dat ik een fullsize zou kopen. 

Mario Badescu Botanical Exfoliating Scrub
De Botanical Exfoliating Scrub is een zachte scrub en bevat groene thee, kokosnoot en aloe vera waardoor je huid gehydrateerd en zachter wordt. Mijn huid voelde zacht aan. Alleen de geur vond ik niet zo goed. 

Weleda Amandel Douchecrème voor de gevoelige huid
Deze douchecrème zat vorige maand ook al in het artikel. De crème maakt de huid zacht en het product ruikt lekker.

Aubrey Organics Rosa Mosqueta Shampoo Vibrant Hydration
Dit merk kende ik totaal niet en weer ook niet meer waarvan ik deze sample heb. Deze shampoo bevat vitale voedingsstoffen die helpen bij het beschermen van natuurlijk en gekleurd haar en het meer vitaliteit en glans geven. Mijn haar voelde zacht aan na gebruik. De geur vond ik wat tegenvallen.

Aubrey Organics Rosa Mosqueta Conditioner Vibrant Hydration
Deze conditioner is van hetzelfde merk als de shampoo hierboven.

Chanel Le Jour De Chanel Dit is de eerste stap van het ritueel Le Jour, La Nuit, Le Weekend.  Le jour versterkt de huid en geef deze de hele dag door energie. Ik heb de sample maar 1 keer kunnen gebruikten dus ik kan niet echt zeggen wat het effect was. Ik kan wel zeggen dat de crème gemakkelijk uit te smeren is en snel in trekt, wat wel belangrijk is als je je make-up erna wil aanbrengen.

Chanel La Nuit De Chanel
Dit is de tweede stap van het ritueel Le Jour, La Nuit, Le Weekend. La Nuit kalmeert en herstelt de huid ’s nachts en zorgt ervoor dat de huid soepel en stevig wordt. In deze sample zat weinig product dus ik kan niet er niet echt veel over zeggen wat ik ervan vind. Gemakkelijk uitsmeerbaar en trekt snel in.

Chanel Le Weekend de Chanel
Dit is de derde en laatste van het ritueel Le Jour, La Nuit, Le Weekend. Le Weekend is een crème die de huid vernieuwt en weer zacht maakt. Dit product breng je ’s ochtends en ’s avonds aan. De textuur is melkachtig en zacht.

Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue
Met deze sample van de oogcrème van Charlotte Tilbury heb ik enkele dagen kunnen gebruiken en ik heb er heel tevreden over. De huid rond mijn ogen voelde weer zacht aan. Binnenkort ga ik naar Londen en denk wel dat ik er een fullsize van ga aanschaffen.

Lancôme Vissionaire

Dit is een intensieve multi corrigerende crème. Het is een witte dikke crème die gemakkelijk uitsmeer baar is en snel intrekt. Heb de sample twee maal kunnen gebruiken en ben er heel tevreden over. 

Gebruiken jullie vaak samples?

Reacties

 1. Ik gebruik eigenlijk amper samples. Vaak krijg je gewoon te weinig product om echt te weten te komen wat het voor je huid doet. Wel fijn dat je dan al eens kan ruiken, voelen, ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel waar. Soms kan je meerdere keren doen met een sample en soms kom je nog niet toe voor 1 keer

   Verwijderen
 2. Wauw wat heb je weer een leuke collectie getest! Klinkt allemaal best goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik een sample krijg probeer ik het zeker uit, dan weet ik meteen of een crème lekker voelt of ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk nooit. Heel soms als er eens eentje in een tijdschrift zit geplakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik af en toe samples, maar vind het dan toch wel lastig om precies te weten of het ook echt werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. eerlijk gezegd: nooit. Als er al eens een sampel op mijn pad komt, geef ik hem aan dochterlief of een vriendin, onder het motto: zij genieten er echt van. Maar ....als ik een Chanel sampel in handen had gehad, dan hadden beiden toch echt het nakijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lekker veel opgemaakt weer! ik heb van geen van de samples iets geprobeerd, maar altijd fijn om zoiets te proberen en handig voor een dagje weg

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bescherming van het haar is altijd goed. Het is zonde als je dode haar in één keer uitvalt. Altijd fijn als een shampoo dit tegenhoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk artikel over sample. Ik heb aantal sample die ik graag wil gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil het wel altijd, maar dan blijven ze toch weer liggen tot ik ze maar wegdoe. Alleen als ik echt iets nieuws zoek, dan probeer ik wel samples

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Omdat ik zoveel fullsize producten heb, gebruik ik eigenlijk nooit samples (alleen parfum) maar ik heb er wel heel veel :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten