Primark | Holler and Glow Sheetmasks


Sinds kort hebben ze bij Primark ook sheetmasks en die moest ik natuurlijk ook een keertje uittesten. Toen ik onlangs in de Primarkwinkel in Luik was zag ik ze hangen en besloot er enkele mee te nemen. In totaal zijn er 8 verschillende verkrijgbaar en ik kocht er uiteindelijk 6 van. Benieuwd of ze die € 3.50 waard zijn?Bossing it
Bossing it is een hydraterend sheetmask. Het bevat een mix van hydraterende en verjongende ingrediënten, namelijk zoethout, collageen en hyaluronzuur. Op dit masker staat een leuk gezichtje gedrukt.


Dream Snatcher
Dream Snatcher is een vochtherstellend masker dat evenwicht herstelt en de huid kalmeert. Het masker bevat: groene thee, hyaluronzuur en aloë vera. Hier op staat een roze met zwarte galaxy gedrukt.

Purrfect Skin
Purrfect Skin zorgt ervoor dat je huid weer mooi egaal wordt en dit met 
hyaluronzuur, jojoba en zoete amandel olie en Vitamine B5. Op dit masker staat een blauw met roze tijgerprint.

Unicorns Exist
Unicorns Exist is een masker dat ervoor zorgt dat je huid weer gaat stralen met een mix van hydraterende ingrediënten zoals  lotusbloem extract, bamboe water en vitamine B5. Op dit maskertje staan allerlei eenhoorns.

Royal Prep
Royal Prep is een kalmerend masker met de verzachtende ingrediënten van komkommer, ginsing en kamille. Zoals je al kan verwachten met deze naam staat er op dit masker een kroon.

Hangover SOS
Hangover SOS is een diep hydraterend masker met toverhazelaar, limoen en aardbei extract. Op dit masker staan leuke donuts.

In het algemeen kan ik zeggen dat ik deze maskers niet echt aangenaam vind. Ze voelen nogal stijf aan en passen ook niet mooi zoals je op de foto's kan zien. Dit alleen al maakt dat ik het ook niet uithou om de maskers 15 minuten om mijn gezicht te houden. Heel jammer want qua uitzicht zien ze er echt heel leuk uit.

De maskers zijn te koop bij Primark en kosten € 3.50.

Hebben jullie deze maskertjes al getest?

Reacties

  1. Jammer dat de maskertjes zo tegenvallen want op het eerste zicht zien ze er leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hehe, ze zien er heel tof uit, alleen jammer dat ze toch niet zo aangenaam zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten