Pixi | Overnight Glow Serum en Beauty Sleep Cream


Een tijdje geleden konden jullie in mijn shoplog bij Cult Beauty zien dat ik heel wat producten van Pixi gekocht heb. Mijn nachtcrème was op en ik besloot om de Overnight Glow Serum  en Beauty Sleep Cream te gebruiken. Twee producten die je eigenlijk samen kan gebruiken.

Overnight Glow Serum
Het Overnight Glow Serum is een innovatieve, exfoliërende gel die 10% glycolzuur en arginine bevat. Deze zorgen ervoor dat fijne lijntjes verminderen en door de zon verkregen pigmentvlekjes bij langer gebruik vervagen. Het nachtserum werkt tijdens de nacht aan een egale en gezond glanzende huid.

Het serum bevat komkommer en aloë ver om te huid te kalmeren en te hydrateren. Daarnaast zit er ook Vitamine A, C en E in.

Het Overnight Glow Serum gebruik je zoals de naam als doet vermoeden ’s avonds. Je brengt 2 tot 3 druppels aan op een gereinigde huid  en masseert deze in. Er wordt aangeraden om overdag een SPF te gebruiken bij het gebruik van een product met glycolzuur.

Ingrediënten:
Water, Glycerin, Glycolic Acid, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Arginine, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Sucrose, Hydrogenated Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, BHT, Cyclohexasiloxane, Xanthan Gum, Ascorbic Acid.


Beauty Sleep Cream

De Beauty Sleep Cream is een voedende nachtcrème die de huid herstelt en verzacht. Deze crème bevat 100% natuurlijke mangoboter die de huid verstevigt, voedt, beschermt en hydrateert. Daarnaast zit er ook nog olie van lavendel, citroen en bergamot in die de huid kalmeren en de teint egaliseren.

Ook de Beauty Sleep Cream gebruik je ’s avonds. Breng een dun laagje aan op een gereinigde huid. Voor het beste resultaat breng je dit aan bovenop het Overnight Glow Serum.

Ingrediënten:
Water, Stearic Acid, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hexyl Laurate, Hydrogenated Polydecene, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Glacier Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Potassium Hydroxide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Artemisia Absinthium Extract, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Allantoin, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Octyldodecanol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Disodium EDTA, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, BHT.


Sinds ik beide producten gebruik, ziet en voelt mijn huid goed aan. Ik heb geen last van onzuiverheden en mijn huid voelt zacht aan. Beide producten zijn goed uitsmeerbaar en plakken niet. Ook trekken ze beide snel in en dat vind ik toch ook belangrijk. Het enige nadeel is de pipet Bij het Overnight Glow Serum. Er komt weinig product in en er plakt veel product aan de buitenkant waardoor het een beetje een knoeiboel is.


Ik kocht beide producten bij Cult Beauty. Het Overnight Glow Serum (30ml) kost £ 26.00 en de Beauty Sleep Cream (35ml) £ 24.00.
Kennen jullie die producten van Pixi?

Reacties

 1. Ik zou dit zo kopen, afgezien van de prijs. Het overnight aspect klinkt zo prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad niet zo goedkoop maar als het werkt heb ik het ervoor over.

   Verwijderen
 2. Ik ben zo dol op de producten van Pixi. Heb zelf een aantal make upjes nu en het is gewoon echt een top merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende de producten nog niet. Vind zelf dat gedoe met een pipetje vaak niet echt handig, maar dat het 's nachts moet intrekken is dan weer wel handig. En deze combinatie klinkt wel fijn voor je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook heel fijn voor de huid. Mijn huid voelt en ziet er beter uit

   Verwijderen
 4. Oh wat super handig, kan ik wel gebruiken zo nu na de vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed en fijn dat de producten snel intrekken, dat vind ik ook heel belangrijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken de producten van Pixi niet. Het ziet er goed uit. Je review is ook duidelijk en compleet. Het is betaalbaar ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken dit merk zelf niet, maar wat een leuke verpakkingen zeg. De producten klinken ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als goede producten! Vooral dat het snel intrekt spreekt mij aan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken het wel van op sociale media, maar wist eigenlijk niet dat je ze in België kon verkrijgen :-) wel mooie verpakking vind ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer van het pipetje, het overnight glow serum lijkt me anders erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik kende het merk nog helemaal niet maar klinkt goed! lijken me prima producten

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende het ook nog niet, maar ziet er echt wel iets goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pixi producten zijn echt fijn. Ik vind zelf vooral de tonic en de fixing mist heel fijn. Maar deze producten kende ik nog niet misschien is een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten