Op # September


Het is weer bijna het einde van de maand en mijn prullenmandje met opgebruikte producten zit weer redelijk vol. Deze maand heb ik wat minder opgebruikt dan de voorbije maanden.


Kruidvat Multi Mask Clay Gezichtsmaker
Het was de eerste keer dat ik een multitask masker gebruikt heb en dit is goed meegevallen. Mijn huid voelde lekker zacht en schoon aan. Ik heb al een nieuwe liggen.

Balea Melk & Honing Masker
Dit masker van Balea met melk en honing zorgt ervoor dat de huid goed gevoed wordt en weer zacht aanvoelt. Het richt zicht vooral naar de gestresseerde huid.

Primark Holler and Glow Purrfect Skin, Glow Dream Snatcher , Bossing it, Royal Prep, Hangover SOS en Unicorns Exist
Ik testte heel wat van de Primark sheetmasks uit en eerlijk gezegd ben ik er niet zo tevreden over. Alleen al omdat ze niet aangenaam op het gezicht aanvoelen en niet goed aanpassen.

Douglas Hair Ultimate Shine
Een haarmasker met mango, Vitamine B5 en keratine van het huismerk van Douglas zelf. Het is geschikt voor droog, dof en beschadigd haar. Na het wassen masseer je het masker goed in en dan 1 à 3 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen. Mijn haar voelde erna heel zacht aan.  




Pixi Glow Mud Cleanser
De Glow Mud Cleanser is een diep reinigende klei cleanser met 5% glycolzuur. Je kan deze zowel ’ s morgens als ’s avonds gebruiken en hebt slechts een klein beetje product nodig. Je moet het 30 seconden inmasseren en erna goed afspoelen. Je huid voelt schoon en zacht aan.

Yves Rocher Low ShamPoo
Deze niet-schuimende crèmeshampoo met meidoorn-extract had ik al een hele tijd liggen en heb deze nu eindelijk eens opgebruikt. Je lijkt wel een conditioner waarmee je je haar wast. Ik gebruikte deze vooral tussen grondige wasbeurten in. Mijn haar zag er beter en mooier uit.

Balea Intensieve verzorging Vanille en Amandelolie Shampoo
De Intensieve verzorgingslijn van Balea richt zich vooral op beschadigd en dof haar. Mijn haar ziet er weer gezonder uit en heeft meer volume

Lovea Nature Voedende crème
Deze voedende crème met Karité en Cacaoboter richt zich vooral naar de zeer droge huid. Hier heb ik vooral last van aan mijn onderbenen. Met deze crème voelt mijn huid weer zacht aan.

Balea Vanilla Cream Douchefoam
Tegenwoordig ben ik helemaal into douchefoams en deze van Balea zijn zo zacht. Alleen de sinaasappelgeur hiervan vind ik niet zo lekker. Het is wel gecombineerd met vanille en dat maakt het dan weer zachter.

The Body Shop Vanilla Brulée Bath Jelly
Het was de eerste keer dat ik een Bath Jelly van The Body Shop gekocht had. Dit product geeft lekker veel schuim in bad en ruikt ook lekker. Denk dat het een product is van 2 kerstcollecties geleden.

Rui heeft deze maand ook weer iets opgemaakt:

Galenco Badolie
Deze badolie doe ik elke keer in het water als Rui in bad gaat. De badolie met amandelolie is zacht voor zijn huidje.

Hebben jullie veel producten opgemaakt deze maand?

Reacties

  1. Die crème van Lovea klinkt erg fijn voor na het ontharen. Dan zijn mijn benen altijd erg droog. :-) Verder heb ik niet echt last van een droge huid.
    Zo cute dat Rui ook iets opgemaakt heeft. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alleen een potje met haarmasker dat ik kocht bij de Dove. En dat heb ik opnieuw gekocht want het werkt goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weinig opgemaakt deze maand gelukkig hihi maar wel dol op maskertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke en lekkere spulletjes. Al die maskers zien er gezellig uit samen :).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer van die sheet maskers! Die zien er juist zo leuk uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb na aanleiding van een eerder artikel van jou de Balea Vanille en Amandelolie-shampoo gekocht, hij is echt superfijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel eerlijk zou ik het niet weten. Ik denk een fles shampoo, mascara en mijn oogmake-up remover

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ben zelf niet zo'n opmaker maar een maskertje heb ik wel graag

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Grappig dat je precies bijhoudt wat je zoal in een maand hebt opgemaakt! Ik heb werkelijk waar geen idee joh, lege verpakkingen gaan direct de prullenbak in en dan kijk ik er verder niet weer naar om. Het is wel om je er bewust van te worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten