OGX | Thick & Full + Biotin & Collagen Shampoo en Conditioner


Jullie konden hier al eerder reviews lezen over producten van OGX: de Nourishing Coconut Milk lijn en de Renewing Argan Oil of MoroccoVandaag laat ik jullie er nog een paar zien, namelijk de Thick & Full + Biotin & Collagen Shampoo en Conditioner.


De Thick & Full + Biotin & Collagenlijn richt zich op dun en futloos haar. De producten bevatten ProVitamine B7 biotinen en tarweproteinten die het haar voeden en versterken. Collageen zorgt er dan weer voor dat je haar extra volume krijgt en steviger wordt. Je haar gaat er weer glanzend, stevig en voller uitzien en dat na 1 wasbeurt.
Er wordt aangeraden om de shampoo royaal aan te brengen op nat haar en in te masseren van de kruin tot de je haarpunten. Daarna spoel je de shampoo goed uit. Ook de conditioner moet je royaal aanbrengen. Dit moet je wel 3 à 5 minuten laten inwerken alvorens grondig uit te spoelen.

Een leuk detail is dat de producten paars zijn en niet zoals de meeste shampoos en conditioners gewoon wit.
Ik kocht travelsizes van deze producten om eens te testen want de fullsizes kosten al gauw 10 euro per stuk en is veel geld moesten ze tegenvallen.

Toen ik zag dat ze gezonder en voller haar beloofden na een wasbeurt geloofde ik dit niet echt maar ik moet mijn mening herzien. Mijn haar voelt heel zacht aan en heeft ook meer volume. Deze producten ga ik zeker nog gebruiken.

Ik kocht de travelsizes bij Kruidvat en ze kosten € 2,99/stuk.


Zijn jullie al bekend met de OGX producten?

Reacties

 1. Erg duur voor shampoo, maar de flesjes zien er wel chique uit. Ik heb ooit eens de blauwe variant gekocht, maar die vond ik tegenvallen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het merk niet en vind deze producten behoorlijk aan de prijs. 10,-- euro voor een shampoo vind ik best veel geld. Gelukkig heb ik gemakkelijk haar dus kan ik volstaan met goedkopere producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OHHHHH die verpakking is zoooo mooi echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, alleen zo duur voor shampoo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel waard als een product wat duurder is, maar toch doet wat het belooft. Vaak kun je het echt wel goedkoper inslaan met goede acties of bij DM.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb helemaal geen futloos haar. Maar als het werkt dan is het wel waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad niet goedkoop waar voor kwaliteit betaal ik al graag iets meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de verpakkingen van dit merk zo leuk! Tof dat de substantie paars is, dat is eens iets anders dan wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben al aan mijn derde fles van deze shampoo toe, ik gebruik hem altijd als mijn semi-permanente haarkleuring vervaagd is, dan verbergt het extra volume mijn uitgroei een beetje :')

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten