Kruidvat | Multi Clay Gezichtsmasker


Toen ik onlangs bij Kruidvat kwam zag ik een nieuw maskertje liggen en natuurlijk moest ik dit meenemen om eens uit te testen. Multitasking qua maskers is een tijdje geleden in geweest en veel merken speelden om te bal om multitasking maskers uit te brengen. Het Multi Clay Gezichtsmasker bestaat uit 2 delen:  het grijze kleimasker voor de T-zone en het geelkleurige masker voor de drogere delen van je gezicht.

Het grijze masker bevat actieve houtskoolpoeder en pro-vitamine B5 en gebruikt je op de T-zone. Het masker zorgt ervoor dat je huid intensief gereinigd wordt en je huid mat maakt. Daarnaast pakt het ook onzuiverheden aan.

Het gele kleimasker is bedoelde voor droge plekken op je gezicht. Dit masker bevat de verzorgende bestanddelen van de zonnebloem en zuiverende jojobaolie. Na gebruik is je huid diep gereinigd en voelt het weer fris aan.

Het masker richt zicht vooral naar mensen met een onzuivere of gecombineerde huid.

Je brengt van beide maskers een dunne laag aan op een gereinigde huid. Na 10 à 15 minuten was je het masker af met lauwwarm water.


Mijn huid voelde super zacht aan nadat ik het masker afgeveegd had. Ik had verwacht dat het wat droog zou aanvoelen maar nee hoor. Zelfs de dag erna had ik nog een zachte huid. Mijn huid voelde echt schoon en gereinigd aan. Ik ga het zeker nog opnieuw kopen.

Het masker kost € 0,89 en is te koop bij Kruidvat.

Wat vinden jullie van dit multitasken? Of hebben jullie liever gewoon 1 maskertje?

Reacties

 1. Ik ben gek op multi tasken ;) Scheelt toch mooi weer tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn concept! Ik hou ook wel van multi masken, werkt toch echt wel het beste voor mijn huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me echt een heel fijn product. Als ik van de week in de stad ben, ga ik gelijk even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet dit soort maskers vaker, maar voor deze prijs geloof ik niet. Echt fijn hoor, voor maar € 0,89

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Dit Kruidvat masker ken ik nog niet, maar ga ik zeker eens proberen x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet eruit als een heerlijk masker. Ik kende hem nog niet. Moet eerlijk bekennen dat ik het lastig vind om maskers te gebruiken, ik vergeet ze vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken dit masker nog niet, maar het klinkt erg goed! Zeker ook voor de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had nog nooit van multitask masker gehoord, wat handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed! Leuk dat het masker uit 2 delen bestaat, dat kende ik nog niet. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Slim om voor verschillende zones een ander masker te gebruiken. Ik had ze nog niet eerder zo gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou dit wel kopen. Voor die prijs zou ik het graag eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. deze ken ik nog niet maar lijkt me een prima masker en al helemaal voor die prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het niet gemakkelijk om te multitasken :p klinkt mss onnozel hé, maar gewoon één masker voor het hele gezicht vind ik veel gemakkelijker :-) wel goedkoop voor een goed werkend maskertje ;-) mooi meegenomen! x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten