Samples | Update #7

 

Ook deze maand ben ik in mijn sampledoos gedoken en heb ik heel wat samples getest. Vandaag laat ik jullie zien dewelke en wat ik van de producten vond. Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Cream
Mijn huid voelt echt zacht en gevoed aan na het gebruiken van deze crème. Jammer dat deze zo duur is.

Sisley Age Minimizing After-Sun Care
Na het zonnen smeer ik mij altijd goed in met after-sun. Deze van Sisley is gemakkelijk uit te smeren, trekt snel in en plakt niet.

Sisley After-Sun Care Tan Extender
Nog een after-sun product van Sisley. Of het echt je kleurtje langer laat behouden weet ik niet want met zo’n sample kan je maar 1 keer doen. Ik kan wel zeggen dat het product zich gemakkelijk laat uitsmeren, snel intrekt en niet plakt.

Sisley Intensive Anti-Cellullite Contouring Body Care
Van anti-cellulitis producten heb ik zo mijn twijfels of ze echt wel werken en met een sample kan je natuurlijk niet lang genoeg smeren om te zien of het effect heeft of niet.

Sisley Black Rose Skin Infusion Cream
Een rijke crème die ervoor zorgt dat je huid er weer stralend en gevoed uitziet. De crème smeert goed uit en trekt snel in. Moest deze niet zo duur zijn zou ik wel een fullsize aanschaffen denk ik.

Sisley Gentle Bath and Shower Gel with botanical extracts Eau de Campagne
Van de geur van deze douchegel ben ik echt helemaal niet tevreden. De verschillende producten met Eau de Campagne die ik al getest heb zou ik gewoon door die geur niet kopen. Voor de rest is het wel een goed product maar als die geur al tegenvalt gebruik ik het liever niet.

Clarins Gentle Foaming Cleanser
Deze cleanser breng je aan op een vochtige huid. Door het contact met het water schuimt de cleanser goed. Mijn huid voelt erna goed en schoon aan.

Weleda Amandel Douchecrème voor de gevoelige huid
Ik heb enkel in mijn gezicht een gevoelige huid en weet dus niet of het echt iets doet voor de gevoelige huid. Ik kan alleen maar zeggen dat de douchecrème mijn huid zacht maakt en dat het een lekkere geur heeft.

Estée Lauder Revitalizing Supreme
Dit is een alles-in-één moisturizer die ervoor zorgt dat de huid gevoed en gehydrateerd wordt. Het is een  rijke crème waardoor je huid weer lekker zacht aanvoelt.

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate
Ik gebruik al jaren het Midnight Recovery Concentrate en was ook benieuwd of deze versie voor ’s ochtends ook zo goed zou zijn en ja hoor, alleen heb ik het niet zo voor olie-achtige producten ’s morgens als ik make-up ga aanbrengen. Mijn huid voelt goed en zacht aan met de Daily Reviving Concentrate.

Hebben jullie al eens één van deze producten gekocht?

Reacties

 1. Ik ken er geen eentje, maar ik heb ook al heel lang geen samples meer gehad. Meestal gebruik ik Dove producten e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ze nooit gekocht, alleen van testers gehad. Zijn vaak wel goede producten maar vrij duur fullsize :0

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken alle merken wel maar heb nooit echt de producten van deze gehad. Wel fijn als je samples hebt kan je lekker uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier geen enkel product van getest, maar kan wel zeggen dat ik foaming cleansers in het algemeen erg fijn in gebruik vind. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker hoor al die samples. Een hoop proberen en smeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze producten nog nooit gekocht. Ik houd het meestal bij gel en een gelspray, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik geloof niet dat ik een van de producten wel eens heb gekocht. Wel ken ik de laatste 3 merken als hele fijne merken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zo veel samples die ik nooit gebruik oepsie. Door dit artikel wil ik ze toch eens gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten