Rainpharma | Advanced PrecleanserEen tijdje geleden zat er in de Deauty box van Goed Gevoel de Advanced Precleanser van RainPharma. Ik had al eens eerder producten van dit Belgische merk getest en was dan ook heel nieuwsgierig naar deze cleanser. Intussen heb ik deze getest en laat ik jullie vandaag zien wat ik er van vind.

De Advanced Precleanser is een cleanser op basis van olie die onzuiverheden aantrekt als een magneet. Deze cleanser bevat oliën uit jojoba, abrikozen, duindoorn, olijven, avocado’s en amandelen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat bij het reinigen van de huid deze niet uitdroogt. 

Hieronder de volledige ingrediëntenlijst:
caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis oil, glycerin, aqua/sucrose laurate/alcohol**, sucrose palmitate, simmondsia chinensis seed oil, persea gratissima oil, vitis vinifera seed oil, olea europaea fruit oil, prunus armeniaca kernel oil, citrus sinensis peel oil, limonene*, d-alpha-tocopherol, hippophae rhamnoides oil, vetiveria zizanioides root oil.
* from natural essential oils. ** comes from sugar cane.

De cleanser zit verpakt in een witte  tube met zwarte letters. Niet in een dikke tube maar een tube zoals een zalfje uit de apotheek. Het product zelf ziet er ook een beetje uit als een dik gel-achtig zalfje. 
Hoe gebruik je deze cleanser?
Je brengt het product aan op de droge huid en masseert het goed in. De olie gaat zich mengen met de olie van je huid. Daarna maak je je gezicht vochtig, waarna de olie gaat  veranderen in een melk.
Er wordt aangeraden om deze cleanser twee maal per dag te gebruiken. Ik gebruik deze wel enkel onder de douche.

Mijn huid voelt zacht en schoon aan na gebruik. Waarom het een precleanser is weet ik niet want achteraf gebruik ik geen andere cleanser meer.  Ik ben heel tevreden over de cleanser maar ik denk dat er goedkopere zijn die hetzelfde doen. 

De producten zijn 100% van plantaardige en natuurlijke oorsprong en. Daarnaast is deze cleanser ook nog vegan.  

De Advanced Precleanser kost € 31,95 voor een tube van 100ml.

Gebruiken jullie producten van Rainpharma? Welke cleanser gebruiken jullie?

Reacties

Unknown zei…
Super merk he Rainpharma. Ik heb er oogcrème van.
Klinkt goed! En handig dat je hem onder de douche kunt gebruiken. Op die manier zou ik hem ook wel kunnen toepassen.
Unknown zei…
Klinkt erg fijn! Ik heb normaal een erg droge huid en dit klinkt echt als een oplossing.
Andrea zei…
Lijkt me erg fijn spul. Als ik last heb van een droge huid smeer ik er wat kokosolie of babyolie op.
Unknown zei…
Het klinkt heel erg prettig, maar ik vind het wel vrij duur.
Ik ken het niet, maar lijkt mij ideaal om onder de douche inderdaad te gebruiken
Unknown zei…
Ziet er echt een goeie cleanser uit! Ik hou van cleansers met olie, die halen er écht alles af! Dit is zeker handig omdat je het onder de douche kan gebruiken. Momenteel gebruik ik de Take the day off van Clinique.
Priscilla zei…
Ik ken dit merk niet, maar het klinkt erg goed! :)
Unknown zei…
Ik heb nog nooit eerder van het merk gehoord, maar het klinkt als een aanrader!
Dhini zei…
Dit ken ik niet. Het lijk mij een goede cleanser en love dat onder de douch kan gebruiken.

http://dhini.nl
Marushi zei…
Ik heb er nog nooit van gehoord, maar ik vind het nou ook niet aantrekkelijk overkomen. Het klinkt wel goed, maar voor die prijs zou ik hem denk ik ook laten.
Unknown zei…
Klinkt als iets voor mij. Al ben ik 33, nog heb ik een gevoelige huid en krijg ik snel een puistje. Als het te heet is, als ik chocolade eet, als mijn huid met een niet al te schone hand wordt aangeraakt.
Is dat een aanrader? Vind het altijd leuk om een nieuwe oogcrème te testen
Anders is het zo een gedoe he
Het is een Belgisch merk
Dan moet je die zeker eens uitproberen
Heb al zoveel goeds over kokosolie gehoord, misschien moet ik het maar eens aanschaffen
Zeker en vast, anders is het een heel gedoe vind ik
Die wil ik zeker ook nog eens proberen
Het is een Belgisch natuurlijk merk
Oei dat is wel minder natuurlijk
Er zijn er inderdaad goedkopere die hetzelfde resultaat hebben