Pixi | 24K Eye Elixir


Zoals jullie in mijn verzorgingsroutines konden zien gebruik ik elke ochtend en elke avond een oogcrème. Die van mij was op en ik besloot om eens een nieuwe uit te testen. In mijn laatste Cult Beauty shoplog kon je zien dat ik er eentje van Pixi besteld had, namelijk het 24K Eye Elixir. 

Intussen heb ik dit oogserum al een hele tijd in gebruik en laat ik jullie vandaag zien wat ik er van vind.


Het 24K Eye Elixir is een serum met anti-ageing ingrediënten en peptides om lijntjes te verminderen, tekenen van vermoeidheid tegen te gaan en zwellingen te doen verdwijnen. Het serum bevat goud om de bloedcirculatie te stimuleren, collageen om de huid steviger te maken en peptides om de huid weer strak te maken en fijne lijntjes te doen verdwijnen. 

Ingrediënten:
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Adenosine, Trideceth-10, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Butylene Glycol, Iron Oxides (CI 15985, CI 17200), Steareth-20, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Collagen, N-Hydroxysuccinimide, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Sorbate, Gold, Acetyl Hexapeptide-8, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7.

Hoe te gebruiken?
Je kan het zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken. Je rolt van de binnenkant naar de buitenkant van je oog, zo'n 2 tot 3 keer. 



Ze raden ook aan dat als je echt gezwollen ogen hebt om de rollerbal in de ijskast te leggen. Persoonlijk vind ik dat het balletje zonder extra te verkoelen al koud genoeg aanvoelt. 

Ik heb vooral fan van het balletje. Het geeft telkens zo'n verkoelend effect. Natuurlijk is dit slechts tijdelijk en enkel als je ermee over de huid gaat. De huid onder mijn ogen is gehydrateerd. Ik vind het een goed product maar denk niet dat ik het nog opnieuw ga aanschaffen. Er zijn goedkopere oogproducten met hetzelfde effect en ik gebruik toch liever een crème dan dit serum. Voor het verkoelende rollerballetje heb ik er eentje van Real Techniques die ik dan met elke oogcrème kan gebruiken. 

Het 24K Eye Elixir kost £ 22,00. Ik kocht dit product bij Cult Beauty.

Welke producten gebruiken jullie rond de ogen?

Reacties

  1. Niks eigenlijk, maar dit spul lijkt me best handig om in huis te hebben. Het lijkt me niet moeilijk om te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee moeilijk is het helemaal niet. Gewoon over je huid rollen en klaar

      Verwijderen
  2. Fijn om te lezen dat je dit een goed product vindt en dat je deze nog een keer gaat aanschaffen. Zo'n rollerballetje lijkt mij al heel koud!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De enige crème die ik gebruik is Nivea. Misschien zou ik toch eens moeten denken aan oogcrème, want er ontstaan in rap tempo rimpels onder mijn ogen ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik zelf niks rondom mijn ogen.
    Dat verfrissende effect lijkt mij idd fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik moet ook nodig oogcreme gaan gebruiken, maar ik vind het al heel wat dat ik regelmatig normale creme gebruik, haha. Op aanraden van jou gaat het deze dus niet worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik eigenlijk geen producten rond mijn ogen. Maar een verfrissend gevoel kan ik na korte nachten wel eens gebruiken ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom dat ik het ook aangeschaft heb :). Hier korte nachten door de baby

      Verwijderen
  7. Oe hier ben ik echt heel benieuwd naar!!! Ik gebruik een simpele roller van het Kruidvat. Maar ik ben opzoek naar eentje die meer doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oee naar deze ben ik heel benieuwd naar! Ik gebruik alleen een creme voor onder mn ogen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo'n rollerballetje lijkt me inderdaad heel verkoelend! Het flaconnetje ziet er ook zo leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. In de koelkast leggen heb ik nog nooit geprobeerd, ik denk wel dat dat extra verkoelend kan zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb dat ook nog nooit geprobeerd, zeker omdat het al zo koud aanvoelde

      Verwijderen
  11. Hier ook (nog) niks rond de ogen. Maar het ziet er wel een fijn productje uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zelf gebruik ik af en aan iets voor onder mijn ogen, maar net hoe het uitkomt. Ik vind een rollerbal zelf erg fijn voor onder mijn ogen. Mijn huid is daar erg dun en de rollerbal heeft ook nog eens masserend effect.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik gebruik erg weinig producten rondom mijn ogen. Ik denk dat ik wel op zoek ga naar een rollerbal. Klinkt namelijk erg goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oeh dat klinkt erg fijn! Ik gebruik op dit moment eigenlijk niets voor mijn ogen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten