Op # Augustus


Mijn prullenbakje met opgebruikte producten zat weer goed vol en dat wil zeggen dat het tijd is voor een opgebruikt artikel. Ook deze maand hebben we weer goed ons best gedaan.


Face Love Hyaluron Seaotter Face Bio-CelluloseFleece Mask
Hiervan kon je onlangs de review nog lezen. Dit grappige masker hydrateerde mijn huid goed en maakte mijn huid lekker zacht.

Balea Nosestrips 
Op deze zwarte neusstrips goed of het effectief wel iets gedaan heeft. Het is wel apart dat deze zwart zijn en niet wit zoals de gewoonlijke. Ik moet wel zeggen dat je neus er achteraf wat zwart uit ziet. 

Erborian Yuza Sorbet
Met deze pot heb ik super lang kunnen doen. In de crème zitten microcapsules die opengaan als je het product open smeert. De crème heeft een lichte structuur die je gemakkelijk kan opens meren en die niet plakt. Deze dagcrème voedde mijn huid heel goed. Het was het eerste product dat ik van dit merk gebruikte en was er heel tevreden over.

Erborian Yuza Sorbet Eye
Deze oogcrème komt uit dezelfde lijn als de dagcrème hierboven en bevat dezelfde microcapsules. De huid onder mijn ogen voelde gehydrateerd en gevoed aan.

De nachtcrème van het Belgische merk Self vond ik echt heel goed. Mijn huid voelde weer zacht en gevoed aan. De dikke crème smeert gemakkelijk uit en trek snel in. Het product plakt niet. 

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask
Dit masker had ik eens in een setje gekocht met een ander masker van REN. Ik vond dit eigenlijk niet zo’n goed masker aangezien mijn huid er op reageerde. Ik heb de tube dan ook niet opgemaakt.
RainPharma Advanced Precleanser
Deze natuurlijke cleanser komt uit de tube al een gel en als deze in aanraking komt met water verandert deze in een melk. Dit product maakte mijn huid goed schoon. Het enige nadeel is de prijs. Er zijn goedkopere cleansers die net hetzelfde doen.


De voorbij tijd waren deze producten echte favorieten voor mijn haar. Mijn haar voelde schoon en zacht aan.

Balea Haarmasker voor droog haarDe laatste tijd voelde mijn haar heel droog aan. Dit budgetmasker met perzik en kokos zorgde ervoor dat mijn haar er weer wat beter uit ging zien. Ik kon dit zakje twee maal gebruiken.Nivea Invisible Summer for Black & white Anti-Transparant
Wie mijn blog volgt ziet wel elke maand een deodorant van Nivea in mijn prullenbak steken. Ze brachten deze zomer van mijn favoriete deo er eentje uit met een zomers geurtje. Zo jammer dat ik er maar eentje van gekocht heb.

Baby Needs Cotton PadsDeze wattenschijfjes van de Action zijn groot en heel handig om je make-up te verwijderen. Ze kosten ook maar € 0,99 voor een pak.

Real Techniques Buffing Brush
Het is de eerste keer dat ik een kwast wegsmijt. Deze heeft jammer genoeg zijn tijd gehad. Ik gebruikte deze elke dag om mijn foundation of cc cream aan te brengen. Ik kreeg hem ook niet meer schoon. Tijd voor een nieuwe dus.
Zoals elke maand heeft Filip ook een product opgebruikt:

Nivea Men Energy Shower Gel
Deze 3 in 1 Showergel gebruikt Filip ook voor het wassen van zijn haar. Voor hem speelt het product niet zo een grote rol omdat hij gewoon haar heeft. Hij gebruikt wel het liefste de producten van Nivea Men.

Ook Rui heeft weer iets opgebruikt:

Mustela Hydra-Bébé Facial Cream
Al van in het begin vond Rui het leuk dat ik zijn gezichtje insmeerde. Je kan echt zien dat hij ervan geniet. Deze crème zorgt ervoor dat de huid van zijn gezichtje niet uitdroogt en lekker zacht is.

Hebben jullie veel producten opgemaakt deze maand?

Als je op de producten in roze klikt kan je de review van deze producten terugvinden. 

Reacties

 1. Wat goed dat je inderdaad gewoon een kwast weggooit! Die van mij zijn gelukkig nog goed, maar ik heb in het verleden zeker kwasten weggedaan die hun beste tijd gehad hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een interessant onderwerp. Ik sta nooit stil wat ik een maand heb opgemaakt en weggegooid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pas als je het begint bij te houden zie je hoeveel je opgebruikt

   Verwijderen
 3. Hier valt het wel mee qua opgemaakte producten. Voornamelijk tandpasta's en een douchegel dacht ik. Maar waar maak jij je kwasten mee schoon? Lukte het niet met een mengsel van babyshampoo met olijfolie? Dat doet hier namelijk altijd de truc!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is al een oude kwast hoor. Hij heeft zijn beste tijd gehad. Ik gebruikte ook babyshampoo.

   Verwijderen
 4. Je hebt zo te zien veel opgemaakt, leuk om te zien! En die nachtcrème van self wil ik echt een proberen! Lijkt me super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! De NIVEA shampoos en conditioners vind ik ook heerlijk X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ruimt vast ook weer lekker op als producten op zijn. Hier weinig op, maar volgende maand denk een heleboel 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo schattig dat ook Rui iets opgemaakt heeft.
  Die nachtcrème van Self klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gebruiken wij vrouwen toch veel producten he! Leuk om te zien wat jij allemaal hebt opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik altijd de neusstrips van Action, maar ik vind dat de kwaliteit ervan een beetje is geminderd. Misschien moet ik ook eens die van Balea gebruiken dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb eigenlijk nooit bij stilgestaan hoeveel ik eigenlijk in 1 maand zou op maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt veel producten goed opgemaakt. Die baby cotton pads zijn inderdaad lekker groot. Ik gebruik ook

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die Hairmilk van Nivea is fijn he? Als er ooit nog een variant komt met een bloemige geur, gaat het mijn vaste shampoo worden, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jullie hebben veel opgemaakt! Hier alleen de standaarddingen: deo en tandpasta. Dat was het geloof ik wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook van alles aan het opmaken de laatste tijd, ook producten die ik maar 'zozo' vind, het is zo zonde om het niet te gebruiken. Ik ben super benieuwd naar de producten van Self, ik vind ze er altijd zo cute uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De producten die ik van Self al getest heb zijn al goed meegevallen.

   Verwijderen
 15. Wat een toffe verpakking van Self. Fijn om te horen dat hij goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De creme van Self klinkt heerlijk! De verpakking ziet er ook zo leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Alexia heeft een droge huid. Misschien moet ik deze Mustela face cream ook eens uit testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat heb je lekker veel opgemaakt. Ik vind de maskertjes van Balea ook altijd erg fijn, alleen doe ik er maar 1 keer mee haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten