Favorieten Augustus


Deze maand is weer voorbij gevlogen. In augustus had ik 2 weken vakantie en heb bijna geen make-up gebruikt dus geen echte favorieten qua make-up. In augustus deed ik ook een leuke workshop.


& Other Stories Perle de Coco Body Scrub
De voorbije maand heb ik deze heerlijke scrub ontdekt. Grappig dat op de review heel wat mensen dachten dat het om koffie ging toen ze de foto’s zagen. De scrub heeft een zalige geur. Het product is heel mild en ondanks dat het een dikke brij is smeer de scrub toch gemakkelijk open.

La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Contour
Deze oogcrème was de oplossing van de droge plekken op mijn oogleden en onder mijn ogen. Na een paar dagen was de roodheid en het branderig gevoel verdwenen. Ook de droge plekken waren veel minder en zijn bijna helemaal verdwenen.

Charlotte Tilbury Instant Magical Dry Sheet Mask
Lang geleden dat er nog eens een masker tussen mijn favorieten stond. Dit masker van Charlotte Tilbury is heel speciaal. Normale sheetmasks zijn vochtig maar deze is gewoon droog en toch werkt het. Mijn huid voelde gehydrateerd en heel zacht aan. Goedkoop is het niet, maar als het werkt vind ik dat niet zo erg. Je kan die masker tot 3 keer hergebruiken. De review van dit masker komt er binnenkort aan. 

Workshop Bloemenkrans maken Bloomon
Tijdens mijn verlof heb ik een namiddagje een workshop gevolgd om een bloemenkrans te maken. Dat vond ik zo leuk om te doen. Denk dat ik eens op zoek ga of ze in de buurt misschien een cursus bloemschikken of zo doen, want zoiets ligt me wel en zou het wel leuk vinden om dan een paar uurtjes per week of maand mijn gedachten te verzetten en creatief bezig te zijn met bloemen.

Wat waren jullie favorieten de voorbije maand? Het hoeft niets met beauty te maken te hebben?

Reacties

 1. Mijn favoriet was een heel spannend en mooi boek! Dat me echt wist te verrassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben alvast benieuwd naar je review van het masker... Een maskertje is altijd zo leuk vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb niet echt een favoriet gehad deze maand behalve mijn nieuwe huisje dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne favorieten! Mijn favorieten van deze maand waren een concealer van NYX en een blush van Mac!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij zijn met het gezin op roadtrip geweest in Denemarken en Zweden! Echt een aanrader

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De scrub klinkt me nog steeds als muziek in de oren – al zou ik wel voor een andere geur gaan. Ik associeer kokos met eten, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo goed die oogcrème! Die scrub zou ik ook wel lekker vinden denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die scrub klinkt echt als een hemels goedje! Hmmm fijn hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn favoriet was toch zeker wel de vakantie. Lekker genieten met en van elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh mijn favoriet was sowieso mijn vakantie naar Kos. Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n bloemcursus van Bloomon lijkt mij ook wel wat! Vind hun boeketten altijd zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten