Balea | Sweet Cake, Vanilla Cream & Hawaiian Dream Douchefoams


Tegenwoordig gebruik ik vaker douchefoams dan douchegels. Bij DM in Duitsland spotte ik enkele leuke douchefoams van hun huismerk Balea. Ik geef het toe, ik ging vooral voor de schattige verpakkingen. Vandaag laat ik jullie er 3 zien: Sweet Cake, Vanilla Cream en Hawaiian Dream.

 


De Balea Douchefoams bevatten advocado-olie die ervoor zorgt dat de huid zacht en soepel wordt. Het schuim is zacht, romig en heel gemakkelijk uitsmeerbaar.

Sweet Cake is een roze douchefoam met de zoete geur van aardbei cheesecake. Vanilla Cream heeft een oranje kleur en heeft de warme geur van vanille en sinaasappel. Hawaiian Dream heeft dan weer een blauw-groene kleur en ruikt naar de Tiaré-bloesem en kokosmelk. Deze ruikt echt zalig.

Het product komt meteen als een schuim uit de spuitbus. Vaak heb je dat het eerst een gel is die schuim wordt nadat het in contact gekomen is met water. Hier dus niet. De verpakkingen vind ik zelf superleuk, heel speels.De douchefoams zijn lekker zacht en ruiken goed. Mijn huid voelt schoon aan na het gebruik ervan. Qua geur is Hawaiian Dream mijn favoriet. De geur is niet te zoet en ook niet overheersend. Vanille Cream ruik ik persoonlijk het minst graag. Ik heb graag een vanillegeur maar vind de combinatie met sinaasappel niet zo lekker.

Deze producten zijn veganistisch en bevatten geen alcohol, parabenen en minerale oliën. Wel zit er veel parfum in.

De Balea Douchefoams bevatten 200 ml en kosten € 1,95.

Gebruiken jullie douchefoams?

Reacties

 1. Had ze inderdaad al zien staan bij de lidl denk dat ik ze dan toch maar een keer meeneem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze verkopen ze enkel bij DM in Duitsland. Bij Lidl hebben ze soortgelijke en die zijn ook goed hoor

   Verwijderen
 2. Nee, ik heb het een paar keer geprobeerd, maar ik vind al dat schuim maar niets. Het spoot er bij mij ook heel onbeheerst uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee, misschien een slechte bus? Heb ik gelukkig nog niet voorgehad

   Verwijderen
 3. Wel geprobeerd, maar gebruik momenteel douchegel vrij van allerlei toevoegingen, vooral omdat ik van parfum hoofdpijn/migraine krijg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit deze producten gebruikt maar het klinkt wel goed. Waar haal jij deze producten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, ik vind doucheschuims ook altijd zo lekker! Ik ga binnenkort toevallig naar Duitsland, zal eens kijken of ik ze kan vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is toch geen geld en ik ben dol op douchefoams! Ik heb laatst 1 van de Lidl gekocht en die was ook al zo lekker, echt een feessie onder de douche!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad een leuke verpakking! Ik gebruik ook liever douche foams dan douchegels. Ben nu wel benieuwd naar de geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben wel erg benieuwd want ik ken dit merk helemaal niet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke verpakkingen! Maar ik gebruik het liefst dingen zonder meuk, hormoonverstoorders vind ik het. Jammer want juist de producten met parfum etc zien er vaak leuk uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh, die verpakkingen ziet er leuk uit! Maar je maakt me ook wel benieuwd naar deze douche producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lekker dat wil ik ook uitproberen ! Wat een leuke verpakkingen ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten