TonyMoly | I’m Real Aloe Mask Sheet Moisturizing


De I’m Real maskers van TonyMoly wou ik al lang eens testen en toen er eentje bij mijn laatste bestelling van Cult Beauty zat, was ik dan ook heel blij. Vandaag laat ik jullie zien wat ik ervan vind. Het I’m Real Aloe Mask Sheet is een sheetmask met aloë vera dat de huid hydrateert, kalmeert en de vermoeide huid weer een oppepper geeft. Persoonlijk vind ik dat het ook een verkoelend effect heeft.


Het masker breng je aan op een gereinigd gezicht. Na 20 à 30 minuten, ik heb het 30 minuten laten zitten, mag je het weer verwijderen. Het overtollige product kan je inmasseren of afwassen.


Ingrediënten:
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Glycereth-26, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Panthenol, Bis-Ethoxydiglycol Succinate, Allantoin, Chlorphenesin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Phenoxyethanol, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Phyllostachis Bambusoides Juice, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Fragrance.Het masker paste goed op mijn gezicht, dankzij handige inkepingen waardoor je het gemakkelijk aan kan brengen. Alleen voelde het masker heel nat aan toen ik het aanbracht en af en toe druppelde er zelfs product op mijn kleren. Dat vond ik niet echt aangenaam. Maar mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan en dat is het belangrijkste. Ik denk dat dit een aangenaam masker is om te doen na een dagje zonnen, door het verkoelende effect.
 De geur is aangenaam en zeker niet overheersend.

Het TonyMoly I’m Real Aloe Mask Sheet kost £5.00.

Hebben jullie al een masker van TonyMoly gebruikt?

Reacties

Een product dat druppelt vind ik ook niet handig inderdaad Goedkoop vind ik het ook niet voor 5,-. Maar wel handig dat papier!
Unknown zei…
Mijn vriendin gebruikt dit merk vaak, zij is er altijd heel tevreden over
cindy zei…
Ow dat is lastig dat het druppelt maar wel heerlijk at je een verkoelend effect gaf.
Natascha zei…
Ik heb nog nooit een product van dit merk gebruikt maar op een dag als vandaag lijkt het me wel wat ;)
Miek's Mind zei…
hé dit ken ik! ik heb van mijn schoonzusje van hetzelfde merk een ander masker gekregen, die moet ik nog proberen
Karlien zei…
ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt als een goed masker
spijtig wel dat ie een beetje drupt
aloe vera is wel echt mijn favoriete plant, ik drink het ook enorm graag

liefs
Krlien
Ik heb deze maskers al diverse keren voorbij zien komen, maar nog niet zelf geprobeerd.
Vanessa zei…
Klinkt als een heerlijk maskertje om te gebruiken na een warme zomerdag. Jammer dat het zo nat is waardoor het druppelde X
Volgmama zei…
Ik ken het merk nog niet. Gebruik ook liever peel off masks.
Er zijn er nog vele duurdere die slechter zijn dan deze. Het druppelen was niet echt aangenaam vond ik
Na een warme dag kan het heel goed aanvoelen
Vond ik inderdaad helemaal niet leuk
Heeft zij enige aanraders dat je weet?
Ben benieuwd wat jij er van gaat vinden
Echt? Heb het nog nooit gedronken
Ja dat was toch een beetje een tegenvaller, voor de rest was het een goed masker
Ik gebruik juist liever sheetmasks
Moet je toch eens proberen.