The Ordinary | High-Adherence Silicone Primer


Overal op het internet zie je de producten van The Ordinary voorbijkomen. Natuurlijk kon ik niet achterblijven en bestelde enkele producten van dit merk bij Cult Beauty. Vandaag laat ik jullie de High-Adherence Silicone Primer zien.

The Ordinary staat voor functionele huidverzorgingsproducten voor een betaalbaar prijsje.  Of dit waar is ga ik vandaag laten zien.


De High-Adherence Silicone Primer bevat geavanceerde adaptieve silicone deeltjes die ervoor zorgen dat onvolmaaktheden zoals fijne lijntjes en poriën vervagen. De primer is vrij van alcohol en olie, waardoor je huid er fris uit blijft zien en niet gaat blinken tijdens de dag. Hierdoor blijft je make-up ook langer zitten.Ingrediënten:
Aqua (Water), Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Hexamethyldisiloxane, Isoceteth-20, Polysilicone-11, Tocopherol, Polysorbate 60, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Ik ben heel tevreden over deze primer.  De primer is wat dikker en stroever dan andere primers die ik al gebruikt hebt. Maar de primer blijft gemakkelijk uitsmeerbaar en zorgt ervoor dat je huid er gladder en egaler uit gaat zien waardoor je make-up er mooier uit ziet en langer blijft zitten. Je hebt ook weinig product nodig om te effect te bereiken.  De primer trekt ook snel in waardoor je onmiddellijk je make-up erover kan aanbrengen.
Ik bestelde de High-Adherence Silicone Primer bij Cult Beauty voor ongeveer € 5 voor ene tube van 30 ml. Voor deze prijs moet je het zeker niet laten om het eens te testen, tenzij je niet graag producten met siliconen gebruikt. Want dan sla je deze best over. 

Momenteel ben ik nog andere producten van The Ordinary aan het testen en hopelijk bevallen deze mij net zo goed. Die reviews mag je zeker nog verwachten.

Hebben jullie al producten van The Ordinary getest?

Reacties

 1. Ik vind het een groot pluspunt dat er geen alchohol in zit. Daar wordt de huid alleen nog maar droger van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi luxe product voor een dergelijk lage prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooi prijsje! Dat is tenminste iets dat je dan ook uit kan proberen zonder gelijk de balen te hebben dat je een product van x-euro in de kast hebt staan. Primers zijn fijn,dus deze ga ik zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indd, want dat heb er niet meer voor over aangezien ik soms een slechte reactie ervaar en dan is het zeker weggesmeten geld

   Verwijderen
 4. Nog nooit van gehoord van The Ordinary maar persoonlijk skip ik producten waar siliconen inzitten. Jammer want het klonk wel veel belovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken het merk eerlijk gezegd nog niet! Maar het klinkt prima en het is zeke rniet duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het merk zelf nog helemaal niet :3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gebruik eigenlijk nooit primer, maar deze is zeker de moeite waard! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goh ik kende het merk nog helemaal niet... gebruik ook nooit primer, maar ik ga het merk in de gaten houden, thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken dit merk ook nog niet! Gebruik eigenlijk nooit primer, maar vind soms dat het wel moet. Ik ga eens kijken naar dit merk, helemaal niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oeh deze wil ik wel eens proberen! heb van het merk nog niets geprobeerd maar ken het wel van naam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de prijs echt meevallen. Het merk ken ik nog niet uit eigen ervaring, maar heb er inderdaad meer van voorbij zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben benieuwd wat je van de rest vindt. Ik roep al weken dat ik ga bestellen maar heb het nog steeds niet gedaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende het merk nog niet, maar gebruik vrijwel nooit een primer doordat ik eigenlijk geen foundation gebruik – al komt daar binnenkort misschien verandering in! O:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb niets met huisverzorgingsproducten, ik kan mij dan ook niet herinneren dat ik dit product voorbij heb zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi producten en voor dat bedrag is het zeker het proberen een keertje waard

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Groot pluspunt dat het geen alcohol bevat ! Wil ik zeker proberen want ik kende het nog niet !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zie dit merk in eens overal voorbij komen, word er zelf ook heel hebberig/nieuwsgierig door x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kende het merk nog helemaal niet. Maar het klinkt heel goed als ik je post zo lees!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten