Project Pan


Op YouTube en verschillende blogs zie je soms voorbijkomen dat de bloggers producten Pan Projects doen. Ik heb veel make-up (oeps!) en gebruik vaak dezelfde producten. Daarna leg ik ze opzij om niet meer te gebruiken. Daarom heb ik besloten om eens echt producten op te gebruiken en hierdoor ook meer producten op te gebruiken. 


Vandaag laat ik enkele producten zien die ik zeker opgebruikt wil hebben tegen het einde van het jaar. Tijdens die periode ga ik jullie hiervan op de hoogte houden.

Catrice Sculpting Powder Palette
Vooral de bronzer en highlighter heb ik al vaak gebruikt. Blush is zowiezo mijn ding niet en heb deze dan ook nog bijna niet gebruikt. Het kleurtje is een beetje te opvallend voor mij.


I heart Makeup Naked Chocolate Palette
Zoals jullie kunnen zien heb ik al enkel pans geraakt. Mijn doel is om zoveel mogelijk kleurtjes op te gebruiken.


Makeup Academy Pro-Base Smooth, Set & Prime
Ik heb een hele tijd deze primer gebruikt en ben er nog steeds tevreden over maar gebruik intussen een andere primer die ik liever heb. Ik heb me nu voorgenomen om toch maar eerst deze op te gebruiken.


Max Factor Creme Puff Blush in 05 Lovely Pink
Zoals ik al eerder zei gebruik ik bijna nooit blushes maar heb er wel een aantal liggen. Ik ga met deze beginnen om op te gebruiken. 


Wat denken jullie van mijn projectje?

Reacties

 1. Goed voornemen! Herken het trouwens wel hoor, heb ook een paar favoriete kleuren en de rest gebruik ik eigenlijk (bijna) niet. Moet dit ook maar eens gaan doen geloof ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een leuk projectje en wens je veel succes. Blush gebruik ik eigenlijk nooit omdat ik toch al een beetje rode wangen heb van mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik vind het vaak jammer als de pan eenmaal geraakt is. Sommige producten brokkelen dan langzaam af

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben er ook mee bezig, ik heb voor mijzelf even een stop qua make-up komen en gebruik nu vaak 1 palette omdat ik het echt eens wil op maken (maar soms is het zo'n fijn product dat ik meteen een nieuwe ga kopen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Buiten het noodzakelijke als foundation enzo koop ik momenteel ook niets meer

   Verwijderen
 5. Goed voornemen!! Mijn oogschaduwpalet was gisteren gevallen en dus heb ik al 'pan' geraakt zonder veel te kunnen gebruiken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik baal er altijd van als ik mijn pan raak, en dan weet dat ik gauw een back-up moet vinden. Ik weet niet zo heel goed eerlijk gezegd wat ik van het project pan moet vinden,heb het wel bij meerdere bloggers gezien maar zie het nut er niet zo van in haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral om ook de andere kleuren uit het palette te gaan gebruiken want anders blijven die onaangeraakt en is het zonde

   Verwijderen
 7. Het sculpting palette van Catrice ziet er goed uit zeg! Goed voornemen is dit project trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaat vast goed komen. Zo zonde als producten maar eenmalig gebruikt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed voornemen! Ik herken het wel hoor. Ik heb ook zo mijn favoriete kleurtjes die ik veel gebruik en die veel sneller op zijn dan de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed voornemen idd, ik moet bekennen dat ik zelf al een poosje geen make-up meer heb gekocht, juist omdat ik zoveel paletten etc heb liggen. Zijn ook allemaal dezelfde tinten die ik allemaal bijna dagelijks gebruik. Ik kan bij sommige paletten echt huilen wls ik de pan raak ���� favo kleur en dat soort dingen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gevoel heb ik ook al gehad, zeker als het een limited edition is

   Verwijderen
 11. Wat leuk zeg, die laatste blush vind ik prachtig! Zelf wil ik het I heart Makeup Naked Chocolate Palette ook dit jaar opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten