Favorieten Juli


Vandaag is het alweer de laatste dag van de maand en dus tijd om jullie mijn favoriete producten van juli te laten zien. Benieuwd welke deze zijn? Lees dan snel verder.


Kruidvat Spa Secrets Miracles of Bali Body Mist (review)
Sinds ik deze body mist heb leren kennen ben ik fan geworden van body mists.  Deze van Kruidvat gebruik ik echt elke dag. De geur van deze body mist is echt zalig en doe me meteen denken aan vakantie.  Het is een limited edition en wou een backup kopen maar ben ze nog niet tegen gekomen bij Kruidvat jammer genoeg.

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer (review)                      
Het eerste product dat ik van The Ordinary gebruikt heb is deze primer en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. De primer maakt mijn huid klaar om mijn makeup aan te brengen. Mijn makeup ziet er mooier uit en blijft ook langer zitten.

I heart makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette (review)
Zoals jullie vorige week konden lezen ben ik met een Project Pan begonnen. Ik heb dit palette van I heart Makeup al heel vaak gebruikt en jullie konden deze kan ook al vaak voorbij zien komen bij mijn favorieten maar de laatste tijd had ik het opzij gelegd en wat vergeten.  Sinds ik dit project begonnen ben heb ik het terug ontdekt en elke dag gebruikt. De pigmentatie is echt heel mooi en de combinatie van matte en glanzende kleuren in 1 palette is heel handig. 

Balea Intensieve verzorging Shampoo, Conditioner
Sinds kort gebruik ik de shampoo en conditioner van de Intensieve verzorgingslijn van Balea. Mijn haar voelt zacht en schoon aan na het gebruiken van deze producten en ik heb ook de indruk dat ik meer volume heb. Binnenkort mogen jullie een review verwachten.


Welke waren jullie favoriete dingen de afgelopen maand? Het hoeft niet speciaal beautyproducten te zijn.

Reacties

 1. Mooie favorieten! De Kruidvat body mist lijkt me heerlijk, en de I Heart Makeup palette moet ik er ook weer eens bij nemen X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten zeg! Ik zou zelf het palette graag willen proberen. Een van mijn favorieten deze maand is een cc Cream van L'Oreal en een wenkbrauw potlood van Catrice.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het palette echt een aanrader, goede pigmentatie en mooie mix van matte en glanzende kleuren

   Verwijderen
 3. Ik ben ook fan van Body mists en gebruik ze elke dag. Veel fijner dan parfum. Mijn favo's zijn de Jasmijn & Vanille van Etos' Botanical Boost en de Blossom Watwr van de Rituals. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral die Spa producten van de Kruidvat vind ik interessant. Ook omdat ze van het huismerk zijn en er toch zo luxe uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt allemaal heel erg fijn! Ik heb ook een soortgelijk pallet haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh, ik gebruik eigenlijk geen body mists. Ik heb er eentje van Rituals gekregen die ik af en toe op ons beddengoed spray 's ochtends en gebruik een andere uit een giftsetje als wc-verfrisser. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoor steeds meer mensen over Balea. Misschien toch de moeite waard om eens te proberen dan....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens doen. Ze hebben goeie producten voor een lage prijs

   Verwijderen
 8. Ik moet balea ook maar eens gaan proberen. Mijn favorieten de afgelopen maand waren een tangle tazer en een nieuw soort wasbare luiers voor mijn zoon. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne favorieten en (toevallig?) allemaal geel! Leuk uitgezocht. Het make-up palette lijkt me inderdaad erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, dat is puur toeval. Het was me zelfs niet opgevallen tot ik jouw reactie las hahaha

   Verwijderen
 10. Leuke producten. Ik heb een andere shampoo van Balea een special summer edition, weet de naam zo niet. Wij hebben voor het eerst zelf pizza gemaakt in de Weber bbq. Met eigen deeg enzo, echt eeb hoogtepuntje, heeft niets met beauty te maken sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb zelf nog nooit pizza op de bbq gemaakt, wel in de gewone oven. Vind die veel lekkerder dan zo diepvries pizza of zo

   Verwijderen

Een reactie posten