ColourPop | Lippie Stix in Bichette & LBB


Iemand had me aangeraden om de Lippie Stix van ColourPop eens uit te testen. Toen ik mijn bestelling vorig jaar plaatste besloot ik voor de kleurtjes Bichette & LBB te gaan. De review hiervan hadden jullie nog te goed. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de Lippie Stix gewoon lipsticks maar dan in een lange huls. Je hebt ze in verschillende finishes: Pearlized, Matte, Matte X, Crème, Sheer, Satin en Glossy. Ik ging voor 2 matte kleurtjes.

Bichette: een donker rode kleur met een matte finish.LBB:
een bessenkleur met een matte finish.


De Lippie Stix hebben een lange huls waardoor je ze gemakkelijk en kan vasthouden om de lipstick precies aan te brengen. brengen en voelen romig aan. Dit komt omdat ze  onder andere vitamine E en mango-, avocado- en sheaboter  bevatten.

LBB - Bichette

De lipstick blijft heel lang zitten en overleeft een paar drankjes en een maaltijd.

De verpakkingen zijn wit met aan de onderkant een deeltje in de kleur van de lipstick. Handig als je ze wil opbergen. Zo zie je meteen welke kleurtjes je hebt zonder ze moeten open te doen.  In holografische letters staat er ColourPop op vermeld.

De Lippie Stix kosten $5.00. 

Hebben jullie al iets van ColourPop gekocht?

Reacties

 1. Liefde voor ColourPop! Dit merk heeft echt een gigantisch hebbûh-gehalte, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebei echt mooi! Heb lang niks van colourpop gekocht maar heb ook al een redelijke collectie liggen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de vorm en verpakking erg handig. Fijn dat de lippenstift ook nog eens goed bleef zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit iets geprobeerd van colourpop maar ik lees alleen maar positieve dingen. Ben erg benieuwd naar hun producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit nog niet, thanks voor de tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Lbb vind ik wel een mooie kleur! Ik lees veel positieve verhalen over colourpop maar zelf nog nooit iets van gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleuren, al trekt LBB me iets meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er nog nooit iets van gekocht. Maar deze kleurtjes zijn echt wel te leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi! Ik heb een aantal kleuren gekocht en weer weggedaan, vond ze veelte uitdrogend voor mijn lippen x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleurtjes! Deze heb ik nog niet geprobeerd, alleen hun gewone liquid lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk die verpakkingen. Kleurtjes zijn echt heel zomers

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Handig en mooie verpakkingen. Kleurtjes zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten