Tom Ford | Clutch-Size Lip Balm in 06 La Piscine

 

Tom Ford heeft een prachtige nieuwe lijn voor de zomer: de 2017 Summer Soleil Collection. Mijn aandacht ging vooral naar de Clutch-Size Lip Balm en ik kocht de kleur 06 La Piscine.


De Clutch-Size Lip Balm zijn lippenbalsems met een mooi glanzend kleurtje. 06 La Piscine is een donker frambooskleurtje. De andere kleurtjes waren iets te nude of roze voor mij. 


Meteen als je de lippenbalsem aanbrengt voel je dat je lippen zacht en gehydrateerd worden. Het heeft echt een goed gevoel. Opvallend voor deze lippenbalsem is dat het geen afgeplatte kant heeft maar dat de balsem rond is. Hierdoor kan je deze gemakkelijk aanbrengen.


Normaal gezien zijn de verpakkingen van de producten zwart maar voor deze zomercollectie is alles in het wit. Heel chique vind ik zelf. Op het gouden gedeelde staat het logo TF van Tom Ford.

Ik vind het heel leuk dat ze eraan gedacht hebben om de lippenbalsem in kleine versie te maken zodat die niet teveel plaats inneemt in je handtas. Hopelijk komen deze ooit in de vaste collectie.

De Clutch-Size Lip Balms zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en kosten € 30. Ze zijn te koop bij Parfuma. De collectie is limited edition dus als je nog iets wil scoren moet je snel zijn.

Gebruiken jullie producten van Tom Ford? Enige aanraders?

Reacties

 1. Ziet er een mooie en hydraterende kleur uit! Ik hou wel van lipbalsems met een kleurtje, maar kies toch eerder een meer budget variant. Van de gewone matte lipsticks van TF hou ik wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik eerlijk gezegd nog niet naar gekeken. Ga ik de volgende keer eens doen

   Verwijderen
 2. Wat heerlijk dat hij zo goed hydrateert. Dat vind ik altijd belangrijk bij een lippenbalsem hoor, vooral omdat mijn lippen vaak wel wat droger zijn. Ikzelf heb nog geen lipstick op lippenbalsem van TF maar ga er volgende keer zeker naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens doen want het merk heeft prachtige lipproducten

   Verwijderen
 3. Wat een aparte vorm inderdaad! Is het dan niet lastiger om netjes binnen de lippen te blijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet echt een kleur die ik zelf snel zou dragen. Maar vind hem wel mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heftige kleur inderdaad, maar staat je er goed! Ik ben zelf meer van de wat meer neutrale tonen.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een prachtige huls heeft de lipstick. ik vind het alleen niet echt een zomerse kleur eerder een herfst winter kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de verpakking heel erg mooi, ziet er zeker chique uit. Het kleurtje vind ik ook mooi, maar zal ik zelf niet snel dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem persoonlijk iets te donker en meer voor de herfst of winter. Ik ben niet bekend met het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is indd donker, maar omdat het een lippenbalsem is vind ik dat het wel kan

   Verwijderen
 9. Deze donkere kleur staat jou vast weer heel mooi! Voor mij zou hij te donker zijn schat ik in...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten