Samples | Update #5

 

De voorbije maand ben ik weer in mijn samples doos gedoken en besloot om eens te beginnen aan al die Sisley samples. Natuurlijk heb ik er nog enkele andere getest. Kijken jullie mee dewelke?Sisley Cleansing Milk with White LilyDeze cleansing milk reinigde goed mijn huid, maar ik vond deze zeker niet beter dan een goedkopere reinigingsmelk.

Sisley White Ginger Contouring Oil for LegsIk ben totaal geen fan van oliën omdat het altijd zo’n geknoei is. Deze olie trekt snel in en plakt niet. Mijn benen voelen zacht aan en zijn gehydrateerd. Soms heb ik wat last van droge onderbenen, zeker nadat ik ze onthaard heb en daar heb ik nu geen last van. Alleen de geur vind ik niet zo lekker.

Sisley Facial Mask with Linden BlossomDe geur van dit maskertje vond ik niet zo lekker. Het was wel een grappig zicht want je hele gezicht was wit, net alsof je Tippex op je gezicht aangebracht hebt. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Sisley CellulinovEen crème die ervoor zorgt dat je cellulitis minder zichtbaar is. Op de sample staat dat je na 4 weken resultaat zou zien. Maar deze sample kon ik maar 2 keer gebruiken. Echt resultaat kon ik dus niet zien.

Kiehl's Centella Skin-Calming Facial CleanserNog een cleanser die goed mijn huid reinigde. Ik kon hiermee gemakkelijk al mijn make-up verwijderen.

Dr. Brandt Oxygen Facial Flash Recovery MaskDit maskertje vond ik heel speciaal om te doen. Je maakt je gezicht eerst vochtig en brengt dan het masker aan op je gezicht. Het product begint dan door de aanraking met het water uit zichzelf te schuimen. Het geeft echt een raar gevoel, zo met die bubbels op je gezicht.

Hebben jullie samples opgemaakt de voorbije maand?

Reacties

 1. Wat leuk om zo je samples te bespreken! Ik heb geen samples thuis dus dit keer ook niet gebruikt helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je ze allemaal test zeg! Bij mij belanden ze vaak in een grote bak om weg te geven of in de prullenbak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij was het net hetzelfde. Daarom dat ik besloten heb om ze eindelijk eens te testen

   Verwijderen
 3. Ben wel erg benieuwd naar de Sisley White Ginger Contouring Oil for Legs. Terwijl ik zelf niet zo snel iets op mijn benen zou smeren, hebben ze dit eigenlijk wel meer dan nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Buiten af en toe bodyloten smeer ik ook niet op mijn benen. Moet zeggen dat ik het vaak vergeet

   Verwijderen
 4. Kiehl's is zo fijn! daar heb ik ook nog een aantal samples van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb ook een doos vol met verschillende samples. ik neem ze meestal mee op vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je zoveel Sisley samples hebt kunnen testen! Het is toch echt wel een duur merk om zomaar even te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik ook. Heb al ondervonden dat ze vaak sterke geuren hebben

   Verwijderen
 7. Wat leuk om dit zo te doen. Ik gebruik ze eigenlijk nooit. Of enkel op vakantie. En dan gooi ik ze ook direct weg. Scheelt weer mee terug naar huis te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op vakantie neem ik er ook vaak mee. Heel handig en ze nemen weinig plaats in.

   Verwijderen
 8. First off I would like to say great blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind.
  I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I've had difficulty clearing my thoughts in getting my ideas out there.
  I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to
  15 minutes are usually lost simply just trying to figure out how to begin.
  Any suggestions or tips? Thank you!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I normally don't write a post at one time. Sometimes I have more inspiration dan other times and then I try to write a few posts at once. I always try to work ahead.

   Verwijderen
 9. De Kiehls reiniger is een echte aanrader, zo'n fijn merk! Ik gebruik mijn staaltjes eigenlijk nooit, zou ik ook eens mee moeten beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo je zeker eens moeten doen. Zo weet je of producten echt de moeite zijn of niet.

   Verwijderen
 10. Vroeger vond ik samples ook erg leuk. Nu kom ik ze nog wel eens tegen in een tijdschrift, maar meestal laat ik ze gewoon zitten!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten