Persoonlijk | Rui 6 maand


Vandaag weer een update van onze kleine kapoen.

Intussen eet Rui ook al fruitpapjes. Ik had de eerste keer een beetje schrik dat hij het niet zou lusten maar nee hoor. Hij had bijna het hele potje dat ik gemaakt had opgegeten. Het ging ook niet snel genoeg hahaha. 


Rui is helemaal zot van Bumba. Ik heb hem onlangs een pluchen Bumba gekocht en dat is nu al zijn beste vriend. Zo schattig om te zien.

Vorige week moest we weer eens langsgaan bij Kind & Gezin. Deze keer gewoon op controle en geen spuitjes. Rui is intussen al 68 cm en 7,450 kg. Vorige keer zat hij onder de curve met zijn gewicht maar deze keer zit hij helemaal goed, oef. 

We mogen nu ook beginnen met vis of vlees aan zijn groentjepapjes toe te voegen. Ben eens benieuwd hoe hij dat gaat ervaren en of hij het wel zal lusten. 

Vorige week zijn we naar de fabrieksverkoop van Childhome, een Belgische merk geweest. Ze hadden echt prachtige spullen. Dingen die ik al op Instagram heb voorbij zien komen. Natuurlijk kon ik het niet laten om vanalles te kopen. Ik ben zelfs de dag erna nog eens gegaan omdat ik spijt had van spullen die ik niet gekocht had. Als zijn kamer in orde is zal ik zeker een foto posten. 

Reacties

Een reactie posten