Origins | Flower Fushion Nourishing Sheet Mask Violet


De gewone maskers van Origins kende ik al maar onlangs kwam ik bij Douglas ook sheetmasks tegen en natuurlijk nam ik er enkele mee om uit te proberen. Vandaag laat ik jullie de Flower Fushion Violet zien.
Het Flower Fushion masker is gemaakt van 100 procent bamboe. Daarnaast bevat het violet-geĆÆnfundeerde masker bloemwas, een bijproduct van essentiĆ«le olie-distillatie die ervoor zorgt dat de huid goed gehydrateerd wordt. De zoete geur van violet zorgt er dan weer voor dat lichaam en geest gekalmeerd worden.Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd heb vooraleer je het masker aan brengt. Relax 10 minuutjes en verwijder daarna het masker. Het overgebleven product kan je gewoon inmasseren of afwassen.


Mijn gezicht voelt zacht en gehydrateerd aan. Het masker ruikt echt heel lekker, de geur is niet overheersend. 

De Flower Fushion sheetmasks bestaan in 6 verschillende versies en kost € 5,00.

Hebben jullie al de sheetmasks van Origins  getest?

Reacties

 1. Ik ben dol sheet maskers maar deze kende ik nog niet, ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee nog niet geprobeerd. Deze klinkt erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik ben ook dol op maskers, dus ga deze zeker eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit masker ziet er wel aantrekkelijk uit. Ik ben dol op maskers en de prijs lijkt me ook prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor dit masker betaal ik graag € 5. Ik heb al veel duurdere maskers getest die zeker niet beter waren dan deze

   Verwijderen
 5. Bij mij passen die maskers er precies nooit op plus mag het niet meer doen als zoontje wakker is want dan krijg hij schrik. Deze lijkt me wel fijn in gebruik maar persoonlijk ben ik eerder voor maskers in een tube.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, het was de eerste keer dat mijn zoontje mij zag met een masker op maar hij reageerde er niet op. Gelukkig maar.

   Verwijderen
 6. Mooie verpakking! Klinkt als een heerlijk maskertje. Persoonlijk vind ik sheet masks beter werken dan de gewone maskers X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende ze niet. Ik heb eigenlijk nooit sheet masks altijd de gewone een kloddertje hier een kloddertje daar haha en dan je man laten schrikken. Liefs Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Maar deze ken ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog nooit geprobeerd maar klinkt fijn! Ik ga hem onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn verschillende varianten dus je zal zeker je smaak vinden

   Verwijderen
 10. Nog nooit geprobeerd, maar zo te lezen wel de moeite waard

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten