Nivea | Hairmilk Herstellende Shampoo en Conditioner


Ik gebruik al een hele tijd de Extraordinary Clay producten en aangezien deze bijna op waren, besloot ik om eens iets nieuws te testen. Ik was vooral benieuwd naar de nieuwe Hairmilk producten van Nivea en besloot om de Herstellende Shampoo en Conditioner te kopen.De Herstellende Shampoo en Conditioner zijn gericht op fijn haar. Ideaal voor het mijne dus. Je kan deze lijn herkennen aan de roze stickers.
De producten zijn speciaal ontwikkelt met melkproteïnen, die het haar versterken en verzachten zonder het te verzwaren. Daarnaast bevat het ook het verzorgende bestanddeel Eucerit om het haar te beschermen tegen invloeden van buiten af. Je haar wordt hierdoor weer zacht, soepel en veerkrachtig.

De producten zitten in knijpflessen in de typische blauwe kleur van Nivea. Het eerste wat mij opvalt is dat de shampoo heel vloeiend is. Het lijkt echt wel melk. De conditioner daarentegen heeft dezelfde structuur dan een gewone conditioner. Beide producten hebben ook te typische Nivea geur.

Mijn haar voelde erna schoon, heel zacht en licht aan. Het heeft ook meer volume en het ruikt lekker. Ik had ook geen last van knopen toen ik het wou doorkammen. Ik ben aangenaam verrast door de producten.

De Hairmilk producten zijn te koop bij de drogisterij en kosten € 3,59 / stuk.

Hebben jullie de Hairmilk producten al eens getest?

Reacties

Anouk zei…
Ik ken de shampoo's van Nivea niet, ik heb ook een heel ander haartype dus voor mij zou het denk ik niet werken. Wel ben ik gek op Nivea bodylotion.
Yvonne zei…
Ik heb heel fijn haar, dus een ideaal product voor mij!
Unknown zei…
Wat goed dat dit zo fijn werkt op jouw haar. Ik vind de typische nivea- geur altijd zo lekker. Deze twee producten kende ik nog niet.
Zazazoo zei…
Ik vind ze ook echt fijn!
Nee, nog niet maar ik houd wel van het merk Nivea. Dus dit wil ik wel eens proberen. Alleen heb ik droog/vochtarm haar. Dus ik moet dan wel een versie hebben die daar voor helpt.
cindy zei…
Nee, want ik gebruik Lush maar ik hou wel van het merk Niveau vooral de blauwe pot en de zonnecreme. Vooral van de geur ben ik zot.
Unknown zei…
Nee ik heb deze producten niet getest. Ik ben niet zo merkvast en ik heb makkelijk haar. Ik koop gewoon de shampoo die in de aanbieding is.
Blog & Beauty zei…
Ik vind de producten van Nivea altijd erg goed, en gebruik onder andere de creme erg graag.
Vanessa zei…
Ik vind de haarproducten van NIVEA heel fijn. De substantie lijkt inderdaad een melk en de typische NIVEA geur is heerlijk! X
Anoniem zei…
No entanto é nele aspecto que Investidor de Acontecimento entra: trata-se
curso adequado bem como aprimorado com o objetivo
de o senhor aprender impreterivelmente fundamental a respeito de leste globo adorável.
curso melhor completo da cinejornal e com com mais perfeição delonga em comparação com amparo.


Sinta se livre para visita meu homepage investidor de sucesso.com
Jessica J. zei…
Wat is die typische Nivea-geur lekker! Dat is wel een geurtje dat ik mis, moet ik toegeven.
heb deze hier ook in de kast liggen echte aanraders!
Dhini zei…
Wat doen ze goed voor je haar. Nee...ik heb nog geen ervaring
Danielle zei…
Goeie review, nee nooit geprobeerd. Ik gebruik toxic free verzorgingsproducten en daar valt nivea niet onder helaas.
Susanblogt.nl zei…
Ik houd er niet zo van als de shampoo erg vloeibaar is, jammer!
robin zei…
ik heb al jaren niets van Nivea gekocht, ben er wel benieuwd naar. het klinkt goed ^^
Er zijn verschillende versies. Ik denk dat er wel iets voor jouw haartype zal tussen zitten
Ja he ze zijn echt goed
Ik wissel ook vaak af hoor
Ik vind ze ook heel goed
Dat kan ik begrijpen want vaak komt er veel te veel ineens uit
Zeker eens proberen dan
TessaC zei…
Een goede tip! En nivea ruikt ook altijd zo lekker. Voor die prijs wil ik het wel eens gaan proberen en kijken of ik mijn haar weer een mooie boost kan geven!
Benieuwd wat je ervan gaat vinden