Event | Oona Beauty Day Juni

 

Vorige week donderdag werd ik uitgenodigd voor de derde Oona Beauty Day. Enkele merken stelden nieuwe producten voor de komende tijd voor. Benieuwd trok ik naar Antwerpen. 

Ik was goed op tijd vertrokken, want sinds ze in het centrum aan het werken zijn hoor je alleen maar dat het file is in Antwerpen. Ik had geluk en was zelf te vroeg ter plekke. 

Bij het binnenkomen werd ik verwelkomt door Manon en met een fris drankje ging ik rond bij de verschillende merken.

Als eerste kwam ik Kruidvat tegen. Kruidvat brengt deze zomer limited edition body mists uit van hun Spa Secrets producten. Ze ruiken zoooo lekker. Ik kreeg eentje met Coconut Water & Frangipani mee. Hiervan krijgen jullie nog een review. Daarnaast komen ze ook Kruidvat Salon producten uit. Dit zijn vernieuwe haarproducten zoals haarspray, mousse en wax. Ze brengen ook uitgroei sprays uit in 3 kleuren zodat je snel je uitgroei of grijze haren kan verdoezelen. 
Be Creative Makeup brengt 2 neutrale oogschaduwpalettes uit. Eentje met bruintinten en eentje met roze tinten. Hun Setting Spray komt ook uit in travel size versie. Hier ben ik heel benieuwd naar.
Ici Paris Xl heeft enkele leuke toilettasjes in zomerse kleurtjes uitgebracht en deze keer hebben ze ook aan de mannen gedacht met een stoere en handige zwarte toiletzak. Voor de jongeren zijn er superleuke makeup tasjes. Het lichtroze staat op mijn wishlist. Van hun huismerk Only You hebben ze sets met verschillende producten uitgebracht. Heel leuk om kado te geven. 


Veet stelde hun limited edition Veet Sensitive Precision Beauty Styler voor. Deze keer hebben ze die in een roze kleur gestoken en enkele patroontjes voor de intieme zones. Elfi van Glam at Heart (een supertoffe madam by the way) stelde een samenwerking tussen Oona en Twingo voor. Ze brengen 4 nagellakjes, een topcoat en remover uit. De 4 lakjes komen overeen met 4 kleurtjes van de Twingo. Je kan ze zelfs gebruiken om krasjes op je wagen mee weg te werken. 


Bij Yves Rocher mochten we enkele nieuwe verzorgingsproducten testen die in het najaar uitkomen. Ook de nieuwe matte liquid lipstick zijn er mooi uit. Ik denk dat ik elk kleurtje wel wil.Ook Delbôve met de prachtige verpakkingen was aanwezig. De Crème Sorcière is hun meest gekende product en die zou ik zo graag eens uitproberen.
Als laatste was ook Comfort Zone aanwezig. Zij stelden de Hydramemory lijn voor. Dit merk leerde ik de vorige keer kennen en over de producten die ik al getest heb was ik zeer tevreden.


Hierna babbelde ik nog wat bij met Nele en Evy en proefden we van de lekkere hapjes. 


Natuurlijk kregen we voordat we naar huis gingen een leuke goodiebag. Binnenkort mogen jullie van die producten zeker een review verwachten. 

Bedankt Oona dat ik er bij mocht zijn.

Reacties

 1. Zag er tof uit! Grappig dat je met die nagellakjes krasjes in je auto kan wegwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vond het ook toen ze mij dat vertelden, wel handig natuurlijk

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je bij dit event aanwezig mocht zijn. Je foto's zijn leuk geworden en mooie producten allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke manier om zo nieuwe merken of producten te leren kennen! Benieuwd naar je reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om zo nieuwe producten te leren kennen. Ik ben erg benieuwd naar die oogschaduw paletten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo cool dat je naar zo een event mocht. Al die nieuwe dingen... wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf event. En die nagellakjes zien er zo vrolijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die matte lipsticks van yves rocher zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om zo nieuwe producten te ontdekken. Ik ben benieuwd naar de body mists uit de Spa Secrets lijn, die lijken me echt heerlijk X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk event, en wat een leuke merken! De nagellakken zien er erg leuk uit, lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om zo kennis te maken met nieuwe producten. Die lakjes zien er mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om naar zo'n even te gaan zeg en zo kennis te maken met nieuwe producten. Dat lijkt me een leuke ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten