Sisley | Schoonheidsabonnement Mei


She sais Yes! Deze maand staat het schoonheidsabonnement van Sisley in het teken van het trouwseizoen. Benieuwd wat er deze maand in zit? Lees dan snel verder.Hydra-Global (10ml)

Een verzorging die de huid hydrateert en weer laat stralen. Hydra-Global herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Door de combinatie met plantaardige werkstoffen wordt de vochtcirculatie tussen de cellen in de opperhuid bevorderd, waardoor de huid weer gehydrateerd wordt.

Ook dit product is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Huile Affinante au Gingembre Blanc pour les jambes (8ml)

Een olie die ervoor zorgt dat je benen weer minder zwaar gaan aanvoelen. Deze olie 
gaat vermoeidheid tegen, remodelleert, geeft de huid meer tonus en voedt de huid. Je huid gaat zachter en gladder aanvoelen.

So Intense Mascara (1,5ml)

Deze mascara maakt de wimpers voller en steviger. Met het innovatieve kamborsteltje kan je de mascara perfect over je wimpers verspreiden en worden ze ook individueel omhuld en gescheiden. 

Eau de Sisley N°2 (1,4ml)

De geur van een tuin vol witte bloemen met groene accenten. De topnoot is een combinatie van delicate bergamot en de subtiele kruidige noten van kardemom. Het hart van deze Hof van Eden is de waterlelie die zich elegant verbindt met de Egyptische jasmijn.

Émulsion Écologique (10ml)

Een essentiële crème de revitaliseert en de huid iedere dag hydrateert. De huid wordt niet alleen versterkt, maar gaat ook weer stalen.
De crème is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Wat vinden jullie van de producten die er deze maand in zitten?

Reacties

  1. Ik vind de Eay de sisley er leuk uitzien, door de mooie nostalgische verpakking.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten