Persoonlijk | Stoppen met bloggen of niet?


Al een tijdje loop ik te twijfelen of ik zou stoppen met bloggen of niet. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind het bloggen nog altijd superleuk.

Ik blog nu al 2,5 jaar en steek er elke week veel tijd en passie in. In het begin postte ik 3 artikels per week, nu zijn het er 5 per week. Zoals jullie weten ben ik 4 maand geleden mama geworden en werk ik terug fulltime en toch komen er 5 artikels per week online. Alleen vind ik het jammer dat er zo weinig personen mijn blog bezoeken. Ik denk dat het misschien eens tijd is om te veranderen. 

Misschien kunnen jullie mij helpen wat ik aan mijn blog kan veranderen of verbeteren? Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Alvast bedankt voor jullie tips!

Reacties

 1. Hé Tania, ik zou zéker niet stoppen als ik jou was, maar misschien het aantal posts per week opnieuw terugschroeven naar drie?
  Wat snel en gemakkelijk meer bezoekers krijgen betreft: ik merk dat ik véél meer bezoekers over de digitale vloer krijg als ik (relevante!) reacties achterlaat onder artikels die ik interessant vind, maar daar kruipt natuurlijk behoorlijk wat tijd in. Ook delen via Twitter en – in mijn geval in mindere mate – Instagram doet wonderen. Facebook is ook een toppromotiekanaal, maar daarmee ben ik nog aan het experimenteren. :-) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Facebook probeer ik ook te doen. Misschien ook een eigen pagina maken?

   Verwijderen
 2. No niet stoppen! Ik lees je blog wel maar laat ivm de tijd eigenlijk nooit een reactie achter. Mss weer wat minder artikelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het jammer vinden dat je stopt met bloggen want ik lees je blog heel graag. Ik vind het knap hoe je alles combineert: werk, moederschap, bloggen... Misschien een idee om (tijdelijk) minder artikels te posten? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Vanessa. Momenteel heb ik jullie raad opgevolgt en ben indd minder artikels beginnen posten xxx

   Verwijderen
 4. Ik zou zeker niet stoppen met bloggen, vooral niet als je het nog steeds zo leuk vindt!
  Wat mij opgevallen is, is dat je artikels posten in groepen op facebook wel helpt. Ook het reageren op artikelen die ik interessant vind bij andere mensen helpt enorm. Maar daar kruipt wel wat tijd in.
  Ook een instagrampagina, facebookpagina en twitterpagina van je blog onderhouden helpt, zo weten mensen rapper wanneer je een nieuw artikeltje geplaatst hebt!
  Hopelijk ben je hier iets mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er kruipt inderdaad veel tijd in en als ik tijd heb probeer ik wat op artikels bij anderen te reageren. Twitter doe ik zeker elke dag. Een eigen Facebook pagina voor mijn blog heb ik nog niet maar ben wel van plan om er eentje aan te maken.

   Verwijderen
 5. Ik wou dat ik je iets van feedback kon meegeven over hoe je je blog kan verbeteren maar dat kan ik niet omdat ik je blog echt goed vind zoals het is. Ik lees je blog echt regelmatig en vind de onderwerpen die je uitkiest altijd enorm interessant. Zo zie ik hier vaak zaken voorbijkomen die ik nog nergens anders gezien heb. Voor mijn part hoeft er dus zeker niets te veranderen! Misschien inderdaad iets meer promoten want aan de content ligt het zeker niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh bedankt Amy. Ik probeer een beetje andere producten te promoten want zelf ervaar ik dat als ik op verschillende blogs dezelfde producten zie voorbijkomen ik de artikels niet meer lees

   Verwijderen
 6. Hey Tania, ik heb exact hetzelfde probleem! Ik heb er ook al aan gedacht om te stoppen. Maar zolang je het graag doet kan je maar beter blijven voortdoen! Staar je niet blind op cijfertjes, maar laat het gewoon een passie zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet dat ik er niet naar mag kijken maar toch, het is leuker als je ziet dat je het toch niet voor niets doen.

   Verwijderen
 7. Bedankt allemaal voor de lieve reactie. Zoals jullie misschien gemerkt heb heb ik jullie raad opgevolgt en ben ik terug naar 3 artikels per week gegaan. xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten