Persoonlijk | Rui 5 maand


Vandaag weer een update over Rui. Intussen is hij al 5 maand.


Vorige keer vertelde ik jullie dat we weer naar Kind & Gezin moesten voor zijn vaccins. De vorige keren had hij erna geen reactie maar deze keer wel. De ochtend erna had hij 39,5 graden koorts. Dat was toch eventjes verschieten. Gelukkig ging het met een beetje medicatie weer snel naar beneden.Intussen is hij begonnen met groentepapjes te eten. De eerste keer had ik worteltjes gemaakt en het was toch een hele belevenis om dat te geven. Kijk maar naar de foto hierboven. De worteltjes hingen tot in zijn oren hahaha. Intussen eet hij de groentepapjes al goed en eet hij ook meer en meer. Ik heb wel gemerkt dat hij na het eten van wortelen uitslag in zijn gezicht krijgt dus ik vermoed dat hij een allergie ervoor heeft. Nu ga ik een tijdje wachten om dit nog te geven om te zien of het echt daarvan is dat hij uitslag heeft.

Het is ook ongelooflijk om te zien wat hij intussen allemaal al kan. Hij vind het leuk om op zijn speelmat alles te ontdekken. De kaketoe die eraan hangt krijgt het hard te verduren hahaha.

Sinds hij naar de opvang gaat is hij ook vaak ziek, maar dat is normaal zeggen ze. Zijn neusje zit de hele tijd verstopt waardoor hij vaak moest hoesten. We moeten nu aerosollen en gelukkig doet hij daar niet zo moeilijk over. Hopelijk is het snel weer voorbij.

Ook mocht ik deze maand mijn eerste moederdag vieren. Rui had iets leuk mee dat ze geknutseld hadden in de opvang. Zo leuk.

Binnenkort mag hij met fruitpapjes beginnen. Dat gaat ook weer een hele aanpassing worden. Dit en nog veel meer kan je volgende maand in een nieuwe update lezen.

Reacties

 1. Is Rui alweer 5 maand? Wat gaat de tijd snel zeg. En bijzonder he, je eerste Moederdag! Denk trouwens dat je bedoelt dat je binnenkort met fruithapjes gaat beginnen? Ben benieuwd of hij dat net zo lekker vind als groenten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat is Rui toch een mooi mannetje! En haha, zijn groentepapje was duidelijk een hele belevenis. Je eerste Moederdag lijkt me heel bijzonder X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi mannetje! Leuke foto. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al vijf maanden? Wat vliegt de tijd! Mijn vriends nichtje wordt al bijna een jaar... Dat eerste groentepapje leek me een avontuur, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten