Op # Mei



Vandaag laat ik jullie weer een kijkje nemen in mijn prullenbak. Ook deze maand heb ik weer heel wat producten opgebruikt. Kijken jullie mee dewelke?




Yves Rocher Hydra Vegetal Hydrating Micellar Water 2 in 1 (review)
Dit micellair water maakte mijn gezicht goed schoon. Het enige nadeel is het pompje. Soms komt er veel te veel product uit waardoor je verspilling krijgt. 

Hema 3-in-1 Cleansing Micellar Water (review)
Ik heb deze maand nog een micellair water getest en ook hiervan was ik heel tevreden. Mijn make-up werd gemakkelijk verwijderd en mijn huid voelde schoon aan. Deze is zeker ook een budgettip. 


Fresh Soy Face Cleanser (review)
Van deze cleanser ben ik heel tevreden, alleen is deze moeilijk te verkrijgen en is ook wat duurder dan andere cleansers die net hetzelfde doen.

Comfort Zone Essential Milk (review)


Ik gebruik eigenlijk nooit een reinigingsmelk om mijn huid te reinigen maar deze vond ik heel fijn. Mijn huid voelde schoon aan. Over alle producten die ik van dit merk gebruikt heb ben ik tevreden.



Maybelline Instant Anti-age The Eraser Eye Concealer (review)
Dit is mijn favoriete concealers all time. Jammer dat deze zo moeilijk verkrijgbaar is. 

Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder
Een van mijn favoriete poeders en nog eens budgetvriendelijk ook. Maakt de huid matter na het aanbrengen van mijn foundation. 



Garnier Hydra Bomb Sheet Mask (review)
Dit maskertje had ik al eens getest en was er heel tevreden over. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan.

Oh K!  Hair Mask (review)
Over dit haarmasker ben ik heel tevreden. Mijn haar voelde heel zacht aan en zag er ook beter. Jammer van de prijs. Het is wat duur om wekelijks te doen.


Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask
Van dit oogmasker ben ik heel tevreden ondanks de onhandige verpakking en de hoge prijs. De huid onder mijn ogen voelde zacht aan en ik zag er ook minder moe uit.


PS... Dark Circle Reducer Eye Patches Sunflower
De oogpatches van Primark voelen goed aan op de huid. Alleen vind ik ze nogal droog aanvoelen dus ik weet niet of er echt veel product op zit. Na het verwijderen voelt mijn huid wel zacht aan.

PS... One-Step Cleansing Nose Pore Strips Aloe
Deze neusstrips doen wat ze moeten doen. Mijn neus is niet helemaal schoon maar dat heb ik met de meeste neusstrips die ik al eens gekocht heb. Deze zijn natuurlijk heel budgetvriendelijk. 


Carrefour Duo 2-in-1 wattenschijfjes
Deze wattenschijfjes vond ik wat minder en ga ze dan ook niet meer opnieuw kopen. Ze hebben een zachte en een exfoliërende kant. Als je de exfoliërende kant gebruikt hangt je gezicht vol met stukjes en dat vond ik niet zo prettig.

Nivea Anti-Transparant Invisible for black & white
Deze hebben jullie al vaak zien voorbij komen. Mijn favoriete deodorant. 

Er zijn enkele producten waar er nog geen review van verschenen is. Willen jullie daar nog een review van? Zo ja, van welke producten?

Hebben jullie veel producten opgemaakt de voorbije maand?

Reacties

  1. Leuk om te zien! Het micellair water van Yves Rocher vind ik heerlijk, lekker fris. Ik had een gewoon flesje i.p.v. een pompje X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind een pompje toch gemakkelijker maar dit is echt niet handig x

      Verwijderen
  2. Micellair water met een pompje lijkt me inderdaad niet simpel. Ik gebruik vaak al te veel handzeep; water vliegt dan waarschijnlijk helemáál tot tegen het plafond. Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met zo'n pompje pak je al vaak teveel inderdaad hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten