Oh K! | Hair Mask


Jullie zien hier niet zo vaak haarproducten voorbij komen maar daar komt vandaag verandering in. Toen ik onlangs bij BeautyBay een haarmasker van Oh K! zag wou ik deze eens testen en vandaag laat ik jullie zien wat ik ervan vond. Het Koreaanse merk brengt ons innovatieve huidverzorging in schattige verpakkingen. 


Het Hair Mask is bestaat uit 2 stappen: een diepe conditioneringsbehandeling met een hittebestendige kap voor optimale hoge glansresultaten. Dit zorgt ervoor dat je haar weer glanzend en zijdezacht is met vernieuwde kracht en vitaliteit na slechts één gebruik.

Het eerste wat mij opviel toen ik de verpakking open deed was de geur. De conditioner rook echt zalig.

Hoe gebruik je het masker?
Eerst gewoon je haar wassen met shampoo. Daarna breng je de conditioner aan over het hele haar van de wortels tot de puntjes. Vervolgens doe je de hittebestendige kap aan en masseer je je haar voor 2 minuutjes. Laat de kap 10 à 15 minuten zitten. Daarna gewoon je haar uitspoelen.Mijn haar was gemakkelijk te doorkammen en voelde heel zacht aan. Het zag er ook minder pluizig uit en vond ook dat er meer volume in zat. Ik ben heel tevreden van dit maskertje. Maar om het wekelijks of zo te doen is het wat duur. Misschien eens wanneer mijn haar het echt kan gebruiken.

Het Hair Mask kost € 7,30 en is te koop bij BeautyBay.

Gebruiken jullie haarmaskers? Welke kunnen jullie aanraden?

Reacties

 1. Oef, inderdaad niet goedkoop! Gelukkig is het resultaat wel goed :) En wat een super leuke verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad ,leuke verpakking,ik gebruik meestal eentje uit de drogisterij en wissel af .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet dat zoiets bestond voor je haar :-) het is inderdaad wat duur om wekelijks te doen maar het lijkt mij wel fijn om eens te gebruiken wanneer je haar het zwaar te verduren heeft gehad (kleuring, zwembad, zon vakantie,...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit ook best prijzig, persoonlijk zou ik dat niet snel aanschaffen. Maar om een keer te proberen wel een keer leuk. Duidelijke review Tania!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke review. Ik ben dol op maskertjes. Alleen deze vind ik best prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel een duur maskertje inderdaad, maar voor zo nu en dan moet het kunnen toch? Ik heb een haarmasker van Lovea in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt heel fijn en ziet er ook nog eens erg leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt fijn! Ik gebruik regelmatig haarmaskers, zeker nu in de zomer, dan wordt m'n haar altijd wat droger door de zon.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten