Jouer | Powder Highlighter in Rose Quartz

 

Zoals jullie al weten heb ik een zwak voor highlighters. Op social media en blog kwam ik er de laatste tijd vaak tegen van het merk Jouer. Ik was benieuwd en bestelde er eentje bij Cult Beauty.

De Powder Highlighters zijn de poederversie van de Crème Highlighters. Ze zijn verrijkt met ultrafijne, glansversterkende parels en lichtbrekende pigmenten. Ze zijn zo gemaakt dat je ze over de crème highlighters kan aanbrengen voor nog meer glans.De Jouer Cosmetics’ Powder Highlighters bestaan in vier kleuren: Citrine, Rose Quarts, Topaz and sinds kort kwam er Rose Gold bij. Citrine is hun populairste maar ik ging voor een andere, namelijk Rose Quartz.

Rose Quartz is een mix van een champagne en roze kleur met een mooie glans.
De highlighter is heel zacht, bijna creamy. Je zou niet denken dat het om een poeder gaat. Ze zijn goed gepigmenteerd waardoor je ze gemakkelijk kan blenden en je een mooie natuurlijke glow krijgt. Je kan deze natuurlijk ombouwen naargelang je een meer opvallendere glans wil.

Met een kwast of je vingertoppen breng je de highlighter aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen of eender waar je een beetje glans verdient.

De verpakking is heel chique vind ik. Het is rond om rond in spiegel. Wel minder voor vingerafdrukken natuurlijk. Naast de highlighter zit er binnenin een grote spiegel.

Ik vind deze highlighter echt prachtig en ga zeker nog meer producten van dit merk aankopen.

De 
Jouer Cosmetics’ Powder Highlighters zijn te koop bij Cult Beauty en kosten £19.00.

Reacties

Een reactie posten