Jeffree Star Cosmetics | Manny MUA Skin Frost Highlighter in Eclipse


Vandaag laat ik jullie een highlighter zien die wel 10 maal in mijn mandje zat vooraleer ik deze uiteindelijk toch besloot te bestellen. Ik heb het over Eclipse de Skin Frost highlighter uit de samenwerking tussen de 2 YouTubers Jeffree Star en Manny MUA.

Wat me eerst en vooral opvalt is hoe groot de verpakking is. Het past net in mijn hand. De verpakking is mat zwart met holografische letters. Normaal gezien zijn de verpakkingen felroze dus het is leuk om te zien dat ze hier eens vanaf stappen. Het doosje bevat ook een grote spiegel.Op de highlighter staat een ster, het logo van Jeffree Star en een maan, het logo van Manny MUA.

De kleur wordt omschreven als ‘blinding pale icy peach’.Toen ik de highlighter wou swatchen ging dit nogal moeilijk. Ik vond het nogal slecht swatchen op mijn hand, erg glitterig. Toen ik het met een fan brush probeerde kwam er veel poeder los maar op mijn gezicht was de glans wel heel mooi. Maar wel nog altijd niet zoals zij het adverteerden. Natuurlijk weet ik niet hoeveel lagen ze aangebracht hebben. Maar dat vind ik helemaal niet zo erg want zo opvallend wou ik het toch niet. Ik ben heel blij met deze highlighter.
De highlighter bevat geen parabenen of gluten, is vegan-friendly en cruelty-free.

Naast Eclipse zijn er nog 2 Velour Liquid Lipstick verkrijgbaar in de samenwerking tussen Jeffree en Manny.

Eclipse is limited edition en ik kocht deze bij BeautyBay. Als je er nog eentje wil moet je dus snel zijn.

Wat vinden jullie van deze highlighter?

Reacties

  1. Zo, die swatch is inderdaad lang niet zo blinding als ik verwacht had! Wel goed, want daardoor is hij toch iets draagbaarder. Prachtig, die verpakking!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer he, heb verschillende reviews gelezen waarin ze zeiden dat de kwaliteit van deze highlighter minder is dat de gewone highlighters

      Verwijderen

Een reactie posten