Hema | 3-in-1 Micellair Water


Elke dag gebruik ik micellair water om mijn huid te reinigen. Ik heb er al van verschillende merken getest en vandaag laat ik die van Hema zien. Lezen jullie mee om te zien wat ik ervan vind?


3-in-1 Cleansing Micellair Water komt uit de huidverzorgingslijn 'It's my beautiful skin day' van Hema en belooft grondig te reinigen, te verfrissen en alle onzuiverheden en make-up van je gezicht te verwijderen. 

Het gebruik is heel gemakkelijk. Wat van het water op een watje aanbrengen en over je hele gezicht mee gaan. Je huid voelt erna helemaal niet droog of trekkerig aan maar zacht en schoon. 


Het product zit verpakt in een leuk doorzichtig flesje, zo zie je ook meteen hoeveel er nog in zit. Wat ik minder vind is het gaatje waaruit het product komt. Hierdoor kan gemakkelijk teveel aan product uitkomen en zo krijg je natuurlijk verspilling.

Het water bevat geen alcohol, parfum en kleurstoffen en is geschikt voor alle huidtypen, ook voor gevoelige huidjes dus.

Ik ben heel tevreden over dit micellair water. Mijn huid voelt heel schoon aan. Ik denk wel dat ik deze nog ga kopen. Voor de prijs moet je het allesinds niet laten.

Het 3-in-1 Micellair Water kost € 1,25 voor 50 ml (travelsize versie). Een fullsize kost € 2. Denk dat dit één van de goedkoopste micellaire waters is dat op de markt is. 


Hebben jullie dit micellair water als eens gekocht?

Reacties

  1. Ik vind dit micellair water ook heel fijn en al zeker voor die prijs X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit een handig en multifunctioneel product, maar ik heb de indruk dat het voor mij nét niet genoeg doet. Komt misschien doordat ik een behoorlijk vette T-zone heb...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken deze niet maar ik gebruik de oog make up remover uit deze lijn, ook een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten