Cien | Tropical Summer Limited Edition Verzorgingsproducten


Sinds kort is er een Lidl bij ons in de buurt en bij mijn eerste bezoekje daar kwam ik de limited edition collectie Tropical Summer tegen en liet me een beetje gaan, oeps. Denk dat het vooral aan de leuke verpakkingen lag. 

Laat ons maar beginnen aan de hele waslijst aan producten die ik gekocht heb.Shower Gel (€ 0,99)
De Shower Gels waren beschikbaar in 3 verschillende geuren: Summer Passion, Tropical Dream en Icy Mint. Stuk voor stuk zomerse geurtjes. Mijn favoriet is Icy Mint.Aqua Spray (€ 1,49)
Toen ik zwanger was vorig jaar gebruikte in vaak een spray met water. Ik ben benieuwd of deze een even goede verfrissing brengt. Laat de hitte maar komen.Dip-In Nail Polish Remover (€1,39)
Verschillende merken hebben dit intussen maar ik heb er nog nooit eentje getest ondanks dat ik wel nieuwsgierig was. Hoe gemakkelijk kan het zijn om je nagellak zo te verwijderen. Gewoon je vingers één voor één in de spons steken en ronddraaien. De remover is acetonvrij.

Hand Exfoliant (€ 1,49)
Een zachte handpeeling met mango en papaja geur. Op droge handen aanbrengen en zacht inmasseren, daarna met lauw water afspoelen. Mijn handen voelen lekker zacht aan.Deodorant Spray (€ 1,49)
De deodorants waren ze in 3 versies: Pineapple Paradise, Splash Tangerine en
Fresh Watermelon. Mijn voorkeur gaat uit naar Pineaplle Paradise. Een lekker fris geurtje. 


Foot Peeling (€ 1,99)
Een peeling met suikerkristallen en mangopitboter. De suikerkristallen maken de huid zacht en verwijderen de dode huidcellen. Met draaiende bewegingen op de vochtige huid aanbrengen en daarna goed afspoelen. Alleen jammer dat ik het product moeilijk uit de tube kreeg. Het product op zich deed goed zijn werk. Mijn voeten voelden zacht aan.

Foot Mousse (€ 1,99)
Deze voetenmousse bevat druivenpittenolie en limoenboter voor vermoeide voeten. 'S ochtends en 's avonds op voeten en benen aanbrengen en zacht inmasseren. De mousse heeft een lekkere geur.

Barefoot Spray (€ 1,99)
Als je voeten de hele tijd ingesloten zijn in warme sokken en schoen kunnen ze beginnen ruiken. Deze spray zorgt ervoor dat je voeten droog en fris zijn. Je gebruikt de spray op een afstand van 20 cm van je voeten. De spray voelt aangenaam op de voeten en heeft een zomerse bloemengeur. 

Ik zag online dat de collectie uit nog veel meer producten bestaat maar die hadden ze jammer genoeg bij ons niet. 

Hebben jullie iets van deze collectie gekocht?

Reacties

 1. Zo'n schattige verpakkingen! Voor dat geld zou ik ze ook niet kunnen laten staan, denk ik. Misschien toch maar even de Lidl mijden! :'D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he. Was er vorige week nog eens en dan heb ik een shower foam gekocht

   Verwijderen
 2. Ik heb ze ook gespot vorige week. Ik heb mij ingehouden en alleen de harsstrips gekocht. De verpakkingen zien er idd super zomers en aantrekklijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zitten in tas voor op vakantie ����

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten