BE Creative | Smooth & Go Silicone Sponge


Een siliconen spons om je make-up aan te brengen? Klinkt raar, niet? Ik was toch een beetje benieuwd en heel blij toen ik hoorde dat ik er eentje gewonnen had op de Instagrampagina van Be Creative.De Smooth & Go Silicone Sponge is een siliconen spons om je foundation of concealer aan te brengen. 


Het sponsje is doorzichtig en voelt gel-achtig aan. Het lijkt een beetje op van die siliconen borstimplantaten. Doordat het heel flexibel is ligt het ook gemakkelijk in de hand.Ik testte de spons uit met mijn favoriete foundation van Catrice en was verbaasd dat het werkte. Best dat je niet teveel foundation ineens op de spons aanbrengt want anders is alles op één plaats maar voor de rest werkt het prima. Het uitblenden gaat gemakkelijk en er is ook weinig verspilling aangezien het product niet in de spons kan intrekken.


Ook het reinigen is gemakkelijker dan een kwast of beautyblender. Je spoelt het gewoon af onder water, af en toe kan je natuurlijk eens zeep gebruiken.

Ik ga deze zeker nog gebruiken, daarom niet dagelijks want ik gebruik liever een kwast. Maar ik ben zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben hierover en kan je zeker eens aanraden om het uit te proberen.

Smooth & Go Silicone Sponge kost € 9,95 en is te koop bij Ici Paris XL kopen.

Reacties

 1. Ik blijf dit zo grappig vinden! Goed dat het wel z'n werk doet. Lijkt me alleen een vreemd gevoel, zo'n miniborstimplantaatje op je gezicht. :'D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het geeft indd eer raar gevoel, zeker de eerste keer dat ik het gebruikte

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een vreemd sponsje! Fijn dat het werkt en het is inderdaad ook gemakkelijk dat het geen foundation verspilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig. Hij ziet er erg grappig uit. Fijn dat hij ook goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog maar eens proberen om te reageren. Ik vind het er raar uitzien maar lijkt mij wel handig. Dat je geen make-up verspild is echt wel een pluspunt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei had je problemen? Het ziet en voelt raar aan maar vond het best aangenaam om te gebruiken

   Verwijderen
 5. Hahaha, super handig. Lekker makkelijk en hygiënisch ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dit wel eens eerder voorbij zien komen, maar had eigenlijk geen idee wat je er mee kon, haha. Fijn dat het goed werkt! Ik draag geen foundation, maar anders is het volgens mij best handig, vooral omdat je geen make-up verspilt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze dingen er zo grappig uit zien! Het lijkt wel zo een kipfilet voor in je BH... De laatste tijd gebruik ik niet meer zo veel foundation dus zit nog een beetje te twijfelen of ik hem nou wel of niet ga halen. Wel leuk dat jij er 1 gewonnen hebt ;P en dat het dan ook echt zo fijn werkt, als beweerd wordt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een grappig ding. Ik weet niet of ik het zou aanschaffen. Ik ben momenteel enorm blij en tevreden met mijn beautyblender en RT sponges

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het geeft totaal een ander gevoel als de sponges, maar weet niet of het echt een aanvulling is als je al een beautyblender hebt enzo. Moest ik geen gewonnen hebben denk ik ook niet dat ik eentje zou kopen

   Verwijderen
 9. Klinkt wel bijzonder moet ik zeggen. Ben best benieuwd om eens te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten