Sisley | Schoonheidsabonnement April


In april draait het schoonheidsabonnement van Sisley rond het thema LA VIE EN ROSE. Benieuwd wat er deze maand in zit? Lees dan vlug verder.


Zoals het thema al doet vermoeden draait het deze maand allemaal rond de roos. 

Lyslait (30 ml)

Een romige reinigingsmelk die alle make-up make-up grondig verwijdert. De melk bevat Witte Lelie-extract die de huid soepel en zacht maakt. 

Je brengt de reinigingsmelk aan met ronddraaiende bewegingen met je vingertoppen op het gezicht en de hals. Daarna spoel of veeg je de reinigingsmelk af. 

De reinigingsmelk is geschikt voor de droge en gevoelige huid. 

Izia (1,4 ml)

Izia is een vrouwelijke parfum met een bloemig en zonnig geurspoor. De geur is opgebouwd rond de roos. 

Lotion Tonique aux Fleurs (30 ml)

De Lotion Tonique aux Fleurs verwijdert de laatste restjes make-up . Deze lotion bevat Rozen-, Korenbloem- en Hamamelisextract en stimuleert, kalmeert en bereidt de huid voor op de werking van de dagelijkse verzorgingsproducten. 

Deze lotion mag je zowel 's ochtends als 's avonds aanbrengen na het verwijderen van je make-up, na het reinigen van je gezicht met water of na een maskertje met een watje op het gezicht, de hals en zelfs de oogcontour. Laat de lotion enkele minuten inwerken en breng erna je dagelijkse verzorgingsproducten aan.

Dankzij de verzachtende en kalmerende eigenschappen is de Lotion Tonique aux Fleurs geschikt voor de gevoelige en droge huid. 

Huile Précieuse à la Rose Noire (0,5 ml)

Huile Précieuse à la Rose Noire is een droge en satijnzachte olie met een voorbereidende, voedende en anti-agingwerking. Daarnaast tonifieert de olie de droge of rijpe huid die niet meer zo soepel. De olie bevat  extract van Zwarte Roos, die ervoor zorgt dat je huid zacht aanvoelt. De combinatie van dit extract met de essentiële olie van Bulgaarse Roos en Magnolia wekt de zintuigen op weldadige wijze op. 

Je hebt slechts een paar druppels van dit schoonheidselixir nodig om de huid dag na dag mooier en zichtbaar gladder te maken. Huile Précieuse à la Rose Noire revitaliseert de huid, verheldert de teint en strijkt rimpels en fijne lijntjes glad. Deze olie breng je ‘s ochtends of 's avonds aan onder je verzorgingsproducten, maar je kan deze ook alleen gebruiken.  Er wordt aangeraden om ’s avonds 3 à 7 druppels aan te brengen op een gereinigde huid voor een volle, geregenereerde huid. 

Huile Précieuse à la Rose Noire is geschikt voor de droge tot zeer droge of de rijpe huid. 

Masque Crème à la Rose Noire (10 ml)

Het Masque Crème à la Rose Noire heeft direct effect op de tekenen van vermoeidheid . Het geeft de huid haar jeugdige uitstraling en vitaliteit weer terug. Het masker bevat anti-agingbestanddelen, die speciaal ontwikkeld zijn om de huid weer  glad te strijken, voller te maken en te hydrateren. Daarnaast zorgt deze er ook nog voordat de huid weer mooi zacht wordt. 

Ze raden aan om het masker 2 à 3 keer per week aan te brengen op het gezicht en de hals en het 10 à 15 minuten in te laten werken. Daarna verwijder je de overtollige crème. 

Welk product spreekt jullie het meeste aan?

Reacties

 1. Aparte producten! Is dit een soort abonnement dat je elke maand ontvangt van Sisley? Best leuk om elke keer verrast te worden. Ik ben wel benieuwd naar Huile Précieuse à la Rose Noire. Klinkt verrukkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja elke maand krijg je 5 samples. Je kan kiezen tussen een abonnement voor 3 maand of voor 1 jaar

   Verwijderen
 2. Oeh, ik vind Sisley zo'n mooi en elegant merk! Nog nooit zelf wat van geprobeerd maar je maakt me wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dit speciaal genomen om kennis te maken met de producten, anders vind ik ze nogal duur

   Verwijderen
 3. Leuk zo'n abonnement. Sisley is wel een goed merk! Ik heb het masker eens geprobeerd als sample en die was prima

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, zo'n abonnement lijkt me fijn! Maar dan zijn er wel steeds producten die je niet echt gebruikt, toch? Wat doe je daar dan mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kan je weggeven aan iemand die de producten wel gebruikt

   Verwijderen
 5. wat leuk zo'n abonnement!
  Leuke producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had nog nooit van deze producten gehoord, interessant om misschien in de toekomst te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten