Samples | Update #3


Vandaag een nieuwe sample update voor jullie. Ik leerde de voorbije maand weer heel wat nieuwe producten kennen. Kijken jullie mee dewelke?


Charlotte Tilbury Scent of a Dream Eau de Parfum
Dit parfum is zwaarder dan de parfums die ik normaal gebruik. Deze geur vind ik goed voor af en toe. Voor elke dag zou ik deze  niet gebruiken omdat ik die dan te zwaar vind. 

Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer
Het was de eerste keer dat ik een product van Biotherm gebruikt heb en vond de oogcrème wel goed. Het product was gemakkelijk uit te smeren en trok snel in. De huid onder mijn ogen voelde gehydrateerd aan.

Sisley Soir de Lune Moisturizing Perfumed Body Cream
Deze body cream smeert gemakkelijk uit en maakt de huid zacht. Iemand die niet graag parfum heeft slaat deze beter over want de crème is sterk geparfumeerd. 

Nivea Onder de Douche Bodymilk
Ik gebruik eigenlijk nooit een bodymilk en was dan ook heel benieuwd naar deze voor onder de douche. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Kiehl's Crème de Corps
Deze crème wou ik al lang eens een keertje proberen. De Crème de Corps is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Mijn huid voelt erna zacht en gehydrateerd aan.
Kiehl's Superbly Restorative Argan Body Lotion
Deze maand heb ik duidelijk heel wat bodylotion en dergelijke getest. Ook deze van Kiehl's met Marrokanse Arganolie is mij goed bevallen. Resultaat was een zachte gehydrateerde huid.

Kiehl's Midnight Recovery Eye
Deze oogcrème voor 's avonds hydrateerde de huid onder mijn ogen goed. 


L'Occitane Milk Concentrate Amande
Deze bodylotion wou ik allang eens testen en ik moet zeggen dat deze goed meegevallen is. Mijn huid voelt goed aan en de lotion ruikt ook heel lekker. Daar ga ik zeker eens een full size van kopen.

Nivea Body Milk onder de douche
Toen ik deze sample kreeg was ik heel benieuwd hoe dit werkte want hoe kan een body milk effectief zijn als je het product afspoelt. Maar toch voelde mijn huid heel zacht aan. Ook deze zou ik toch eens full size willen proberen.

Laura Mercier Candleglow Soft Luminous Foundation
Deze foundation dekt goed en geeft een mooie glans. Ik had geluk dat dit een match was met mijn huidskleur.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
Dit is blijkbaar de tweede versie van de Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex. Aangezien ik de eerste niet getest heb kan ik natuurlijk niet vergelijken. Mijn huid voelde goed en zacht aan. 

Sisley Eau de Campange Moisturizing Body Lotion
Toen ik de sample openmaakte was het eerste wat me opviel de sterke geur en die vond ik niet echt lekker ruiken. Natuurlijk heb ik het product uitgetest en vond het zeker doen wat het beloofde maar alleen al om de geur zou ik het niet kopen, jammer.

Zoals je kon zien heb ik deze maand heel wat samples opgebruikt. Deze ene is mij al beter bevallen dan de andere.

Hebben jullie samples gebruikt de voorbije maand?

Reacties

  1. je hebt lekker veel samples opgemaakt! Ik heb miniatuurflesje parfum opgemaakt en een dagcrème sample en parfum

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat sampletje van die Body Milk Onder De Douche van Nivea heb ik ook. Volgens mij wel gemakkelijk, zo'n product. Ik vergeet me namelijk vaak in te smeren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook hoor. Nu zet ik een fles in het zicht zodat ik het niet kan vergeten

      Verwijderen
  3. Leuk dat je zoveel samples hebt opgemaakt. De NIVEA bodymilks onder de douche vind ik heel fijn voor als je weinig tijd / zin hebt om je huid te hydrateren X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk om te zien. Zorgt ervoor dat ik ook denk, dat moet ik maar weer eens doen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten