Rosebud Perfume Co. | Menthol And Eucalyptus Lip Balm

 

Iedereen kent wel de blauwe potjes lippenbalsem van Rosebud. Ik was eens benieuwd naar een andere product uit de lijn namelijk de Menthol And Eucalyptus Lip Balm. Deze zit niet in een potje maar in een tube.
Rosebud kan je niet alleen voor je droge lippen gebruiken maar ook voor andere kleine huidirritaties zoals droge plekjes, allergie├źn, kleine brandwonden en insectenbeten of koude. De Menthol And Eucalyptus balsem werkt verkoelend waardoor al deze irritaties verzacht worden.


De lippenbalsem is licht, gemakkelijk uit te smeren en plakt niet. Je voelt een lichte tinteling door de munt en eucalyptus. De balsem voelt fijn aan op de lippen. 

Persoonlijk vind ik de tube veel hygi├źnischer in gebruik dan een potje. Door de schuine kant kan je gemakkelijk de balsem op je lippen aanbrengen. Dit is ook veel handiger voor onderweg. 


De lippenbalsem bevat geen parabenen of sulfaten. Wat zit er dan wel in? vaseline, een natuurlijke mix van menthol, eucalyptus en kamfer.
Kennen of gebruiken jullie Rosebud lippenbalsem?

Reacties

 1. Ik ken het niet, maar het klinkt wel als een verzorgende lippenbalsem X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is die ook. De tube steekt in mijn handtas zodat ik die altijd kan gebruiken als ik het nodig heb x

   Verwijderen
 2. Mooie tube! Ik laat deze echter aan me voorbijgaan, want ik gebruik geen lippenbalsems met petrolatum. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten