Persoonlijk | Rui 4 maand


Vandaag is Rui al 4 maand oud. Wat vliegt de tijd toch!


Vorige maand vertelde ik jullie dat we voor het eerst een weekendje weg gingen. We zijn samen met mijn ouders en zus voor de 60ste verjaardag van mijn papa naar Sun Parcs in Mol geweest. Natuurlijk zijn we met onze waterrat naar het zwembad geweest en hij vond het super leuk. We hebben besloten om vanaf nu regelmatig naar het zwembad te gaan met hem.


Intussen zijn we voor de tweede keer voor zijn vaccins moeten gaan. Deze keer had hij het precies door en moest de hele tijd heel hard wenen. Mijn hart brak om hem zo te zien wenen. Na een half uurtje was het gelukkig over. 

Ze hadden hem nog eens gemeten en gewogen en hij nu zit perfect op de curve. Gelukkig maar. We moeten wel blijven oefenen voor zijn nekje. Alleen vind hij op zijn buikje liggen niet zo leuk. 

Sinds begin april ben ik terug aan het werk en gaat Rui naar de opvang. Enkele dagen voor de start is hij 2 halve dagen gaan wennen en dat verliep supergoed. Ook sinds hij hele dagen gaat verloop het vlotjes en is hij het al gewoon geworden. Ik vind het wel jammer dat ik hem 's morgens moet wakker maken om hem naar de opvang te brengen. Hij gaat 3 dagen naar de opvang en 2 dagen naar mijn ouders. Natuurlijk vind hij het ook superleuk bij oma en opa. Vooral als er koers op tv is want daar kijkt hij graag naar, zo al die bewegende kleurtjes.

Binnenkort mogen we beginnen met hem groentepapjes te geven. Ik ben eens benieuwd hoe dat gaat verlopen.

Zoals je kan zien is er de voorbije maand heel wat gebeurt.

Reacties

Een reactie posten