Nivea | Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil

 

Onlangs won ik via Kruidvat een Oil in Lotion van Nivea om te testen. Ik kreeg die met de Cherry Blossom en Jojoba geur. De Oil in Lotions geven je huid 24u lang een intensieve hydratatie en dit door de combinatie van de verzorging van een olie en de hydratatie van een bodylotion. Ze transformeren de droge huid weer naar een zachte en stralende huid. Daarnaast trekt het product nog snel in en bovendien plakt het ook niet.

Deze variant bevat een mix van rood fruit, bergamot en amandelbloesem, kersenbloesems en iris.  


De geur van kersenbloesem in de body lotion vind ik heel lekker. Ik heb het niet zo voor bloemengeuren in beautyproducten maar deze is heel subtiel en lekker.
Ik gebruik niet graag olie op mijn huid omdat dat vaak nogal vettig aanvoelt. Maar deze lotion doet dit helemaal niet. De Lotion trekt ook snel in en mijn huid voelt heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ben helemaal fan.

Naast Cherry Blossom zijn er nog 3 geuren verkrijgbaar: Vanille & Amandel, Roos & Argan en Cacao & Macadamia. Die met Vanille & Amandel zou ik ook nog eens willen testen.

Deze Oil in Lotion bevat 400 ml en kost € 5,49. Ze zijn ook verkrijgbaar in flessen van 200 ml.

Hebben jullie al één van de Oil in Lotions gekocht?

Reacties

  1. Kijk dat is nog eens leuk winnen! Ik hoor er goede verhalen over dus wil 'm zeker nog een keer testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er nog geen ervaring mee maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Ik hou van de geur van kersenbloesem, mmm! Mooie foto's met die rozenblaadjes X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten