FOTD | Veel Charlotte Tilbury


Lang geleden dat ik nog eens een look postte. Mijn papa werd onlangs 60 en dat moesten we uiteraard vieren. Vandaag laat ik je de look zien die ik toen gemaakt had . Het was er eentje met veel producten van Charlotte Tilbury. Benieuwd welke producten ik gebruikte?Als primer gebruikte ik de
Veil Mineral Primer van Hourglass. Een zachte, vloeibare primer. 

Bij Flair zat er onlangs een bonnetje voor een gratis Pure Light Light Foundation Cushion van Yves Rocher. Ik ging voor de kleur Beige 200. Het was de eerste keer dat ik een cushion foundation gebruikte. Binnenkort mogen jullie hiervan nog een review verwachten.

Onder mijn ogen bracht ik de Collection Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer aan.

Afpoederen deed ik deze keer met de Airbrush Flawless Finish in 2 Medium van Charlotte Tilbury.

Op mijn ogen bracht ik de 3 kleurtjes uit het Instant Look In A Palette: Seductive Beauty van Charlotte Tilbury aan. Nummer 1 bracht ik aan onder mijn wenkbrauw, nummer 2 over het hele ooglid en nummer 3 in de crease.

Verder gebruikte ik nog de bronzer en highlighter uit dit palette. De finish vind ik heel mooi en natuurlijk.

Op mijn lippen bracht ik Night Crimson aan uit de K.I.S.S.I.N.G Lipsticks van Charlotte Tilbury. Dit bessenkleurtje vond ik mooi staan bij deze look.

Zoals jullie misschien opgemerkt hebben heb ik geen mascara gebruikt. Ik had namelijk een oogontsteking aan beide ogen. Daarom dat er ook geen close-up van mijn ooglook bij staat.


Wat vinden jullie van mijn look en de producten die ik gebruikt heb?

Als je op de producten in cursief klikt kan je de review lezen.

Reacties

Een reactie posten